Есента, това е онзи момент от годината, в който листата пожълтяват и падат, а ние правим красиви снимки на хиляди залези, пейзажи и селфита. Сега ще ви запознаем с вкусовете и ароматите, които носят есенно настроение, а те са мирис на тютюн, вкуса на грозде и ароматно кафе.

През този сезон, заменяме летните коктейли с топли напитки като чайове и горещ шоколад. Есента е сезонът, в който лятната почивка за учениците и голям процент от работещите приключва и те отново се заемат с дейностите си.

Именно затова, към чашата с приятна топла напитка, може да комбинирате някои вкусове на VOOM – TOBACCO с над 1200 дръпвания, GRAPE ICE също с над 1200 дръпвания, както и MILK and COFFEE – предлагащо се в наргиле с 500 или над 1200 дръпвания.
Това са тежки вкусове, които отиват на сезона.

Ако всичко в страната е наред и заповедта на здравният министър не бъде удължена, то на 31 октомври ще бъдем свидетели на редица Хелоуин партита, на които ще видим много различни костюми и маски едни ще бъдат страшни, а други ще бъдат секси но определено задължителен аксесоар към всеки костюм ще бъде и електронно наргиле, а нашият съвет е да изберете VOOM.

Вашият коментар