По време на престижното събитие Мистър България 2021, собственикът на бранда Доно Цветков, отличи PR-ът на звездите Атанас Лазаров.

Г-н Цветков повика на сцената собственикът на агенция за публични комуникации PRofile International и лицензиант на Мистър България за 2012, 2016 и 2021 Атанас Лазаров и му връчи плакет и почетна грамота. Призът бе връчен за заслугите на г-н Лазаров към бранда, а именно популяризиране, за цялостната организация, концепцията на конкурса през последните 5 години.

Дългоочакваният ежегоден бляскав конкурс „Мистър България“, се проведе за първи път на морето хотел International Hotel Casino & Tower Suites“ в Златни пясъци, област Варна. Водещи на събитието бяха Мистър Ливан Рабих Ел Зейн и нашумялата репортерка от онлайн предаването Mic Дроп – Ива Иванова, по-популярна като Ивка Бейбе, която разчупи събитието по нейният неподражаем начин и предразположи претендентите и гостите на събитието да се отпуснат и забавляват от сърце. За визията на събитието се бяха погрижили от JPoint Group.

Партито започна с Welcome drink с напитката BULLDOG, след това, погледите на гостите бяха приковани от момичетата от националния отбор синхронно плуване, съпровод на DJ и изпълнението на цигуларят Тео Симеонов .

ВИЖ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА МОМИЧЕТА ОТ ОТБОРА ПО СИНХРОННО ПЛУВАНЕ

Събитието бе открито от г-н Атанас Лазаров, който благодари на партньорите и спонсорите на събитието.

Балканската звезда Андреа събра погледите на всички присъстващи и с изпълнението на „Една българска роза“ и смайваща хореография с претендентите за Мистър България 2021, които бяха облечени с традиционни български шевици от Камен Загоров.

Изпълнението на Андреа продължи с хитовете ѝ „Vitamin“ и „Miss California“ и бе бурно аплодирана от гостите на събитието. За ефектната си визия, Андреа се бе доверила на топ дизайнерът Karam Daya, който създаде уникален тоалет, специално направен за балканската звезда.

ВИЖ| АНДРЕА ИЗПЪЛНЕНИ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ СИ И АКТУАЛНИ МЕЖДУНАРОДНИ ПАРЧЕТА

Музикалните изненади не свършиха до тук, защото румънската звезда Adrian Sina от група Akcent, взриви гостите на Мистър България 2021 с тоталните си хитове „That’s my name“ и „Boracay„.

ВИЖ| Adrian Sina изпълни най-големите си хитове

Малко по-късно, в социалните мрежи се появи снимка на Adrian Sina и Андреа, а придружаващият текст към фотоса в профила на балканската звезда, накара меломаните да се запитат, дали двамата няма да изненадат със съвместен музикален проект.

12 момчета се впуснаха в битка за първото място и титлата Мистър България 2021, а надпреварата бе изключително оспорвана. Момчетата дефилираха в няколко кръга и изборът на журито бе повече от труден.

Претендентите дефилираха в костюмите на ROLLMANN – български моден бранд, който има изключително голяма популярност не само в България, а и в Германия, Франция, Италия, Швеция, Гърция и други държави. Невероятна кройка, платове от най-висок клас и невероятен стил – именно на събитието бе представена новата колекция, вдъхновена от Маями. ROLLMANN е изборът на всеки успял мъж.

МОМЧЕТАТА ДЕФИЛИРАТ В КОСТЮМИТЕ НА ROLLMANN

Освен в костюмите на българският бранд, участниците на Мистър България 2021 дефилираха в бельо на популярният румънски дизайнер Catalin Botezatu и бранда Viggo, което бе ексклузивно представено на събитието. Viggo е бранд, който с времето се затвърди като абсолютен лидер в мъжката мода. С богатата си история и ултра качество – Viggo се превърна в предпочитан избор за мъжете, които знаят какво искат.

Разбира се, мотото на тазгодишното издание на Мистър България 2021 е “Бъдете здрави, бъдете във форма, бъдете глобални!” и 12 участника дефилираха в спортните екипи на спортен център FITNESSLINE – модерен и иновативен център за поддържане не само на здраво тяло, а и на здрав дух. Голям и просторен FITNESSLINE е разположен на 1500кв², зали за тренировка с уреди от най-висок клас и последно поколение, както и термална и релакс зона. FITNESSLINE създаде собствена линия спортни екипи, носещо името на центъра. FITNESSLINE екипите се характеризират с с комфортна материя, която е удобна както за тренировка, така и за ежедневието ни.

Съставът на журито бе с голямо звездно присъствие, а именно диетологът на звездите Енджи Касабие, балканската звезда Андреа, д-р Венета Павлова – собствник на дентални клиники ЕО DentМира Смагулова – представител на JetClubGroup.com за България, Мария Донева – собственик на бранда „Мистър България“ и „Мистър Туризъм„, Кристина Радева – мениджър зона на Skyfall Infinity PoolГабриела Вълчанова – собственик и управител на LASH BAR STUDIO. Силно мъжко присъствие няма да липсва, защото в журиращият екип се включват Атанас Лазаров – председател на събитието и PR-ът на звездите, Красимир Недялков – лицензиант на „Награди за стил, мода и бизнес“, Слав Славов – собственик на FITNESSLINEКаталин Ботезату – румънски дизайнер, както и Робърт Казан – лицензиант на „Top international model of the world“ в Румъния, Букурещ.

Специални благодарности към Уелнес и възстановителните терапии на REVIV, за да се чувствате винаги заредени с енергия, сила и живот.

Сред VIP гостите забелязахме бяха новоизбраната Мис Варна, Божидар КараджовДияна Иванчева – топ модел, Роналд ДахерОлга Ускова – председател на руски бизнес клуб, Илияна Дановска и г-н Ивайло Жеглов, които уважиха събитието на PR-ът на звездите Наско Лазаров.

Голямата награда Мистър България 2021 отиде при Виктор Русинов, който спечели екскурзия до Египет от туристическа агенция номер едно в България, а именно ABAX. Виктор е на 22 години от град София и е бил национален състезател по плуване. Изучава Кино и телевизия в Нов Български Университет. Желае да стигне до Холивуд и да се нареди до имена като Мария Бакалова и Димитър МариновВиктор е активно спортуващ и води здравословен начин на живот. Едно от нещата, които обича е да пътува до нови места, а голямата наградата е именно екскурзия. Въпреки че обича да пътува, Виктор милее за България, защото смята че тя е дар от Бог и е парче от Рая. Виктор вярва, че може да направи България едно по-добро място и именно затова активно участва в различни инициативи.

ВИЖ| Обявяване на победителя на Мистър България 2021

Първи подгласник на Мистър България 2021 стана Васил Власов на 23 години от София и с диплома от Националната Спортна АкадемияВасил е 9 кратен шампион по лека атлетика и е призори на балкански, европейски и световни първенства. Хобито му е колекциониране на леко автомобили и ловуването, както и всички събития в спорта. Мечтае да бъде пример на младите умни и успели хора.

Втори подгласник на Мистър България 2021 стана Искрен Остранджийски на 19 години от Варна. Занимава се с мода и е част от агенция „Visages„. Студент е в София първи курс и е основател на първата безглутенова мелница на Балканите.

Лице на охранителна фирма „Скорпио“ с над 30 годишен опит в сферата стана популярният Иван Булкин и го ангажираха с едногодишен договор. Васка Панова връчи лентата на избранника на фирмата.

Подаръци за всички участници имаше от EO Dent – ваучери за избелване на зъби, най-добрите ориенталски аромати от Al Amar, здравословни дъвки XYLITOL, спортни екипи FITNESSLINE, дизайнерско бельо от Viggo, шапки и тениски брандирани с Мистър България 2021 от модният бранд ROLLMANN, както и други подаръци.

Официален фотограф на събитието бе Пламен Колев от ХАЙЛАЙФ.

Вашият коментар