Основателката на Фондация  „С любов към теб“ Роксана Кирилова представи проекта „С любов към спорта“ по време на 29-ото издание на Международен филмов фестивал „Любовта е лудост“ във Фестивален и конгресен център гр. Варна.

По покана на Роксана Кирилова, специален гост на откриване на изложбата беше е едно от златните момичета на България по художествена гимнастика Ренета Камберова – Световна шампионка и олимпийска медалистка от Рио де Жанейро 2016г., а сега мениджър на спорта в родния си град Пазарджик.

Тя трогна гостите с посланието, което отправи към Мисис България:

“Бог сбъдва молитвите на някой чрез теб”, а аз съм сигурна, че именно ти ще си човекът, който ще сбъдне много, много молитви, защото когато човек иска да прави добро, то със сигурност това добро е водено от любовта, която струи от теб“, каза Камберова.

Снимките от изложбата могат да бъдат разгледани в касовото фоайе на Фестивален и конгресен център гр. Варна до 5-ти септември, като след това ще бъдат дарени от Фондация “С Любов към Теб” във варненско училище, за да стимулират децата да спортуват.

Бизнесдамата Роксана Кирилова е участвала много благотворителни инициативи.

Красавицата не пропуска кампаниите на Фондация ”Мечта за дете”,  участвала е в първата благотворителна инициатива на Рицарите на Малта у нас. Заедно със сина си Марк участваха в  благотворителната кауза „Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча”, Роксана Кирилова се разписа и в кампанията на Фондация П.У.Л.С за набиране на хранителни продукти и парични средства. Вместо подарък играчка за 1 юни, Рокси подари на сина си  вълнуващо преживявана – двамата зарадваха децата към Фондация П.У.Л.С с многобройни подаръци.  Участва в най-голямото благотворително спортно събитие в подкрепа на пациенти с рак на гърдата в Европа –  Race for the Cure.

Заедно с Детско-юношеската школа на ПФК“Славия София“ , направиха дарение за Детски дневен център „Света Неделя“ за деца с увреждания в община Сандански. Съвсем скоро Мисис България Роксана Кирилова присъства на събитие на Българска браншова асоциация „Пътна безопасност”, на което бяха връчени годишни награди за ”Принос в пътната безопасност”. На Благовещение Роксана Кирилова дари средства за топъл обяд на 100 души от  Дома за възрастни с умствена изостаналост в с. Подгумер. Роксана Кирилова се присъедини и към проекта на „Златен Рожен“ и The Wine Inside „Културно наследство“, които участват в инициативата на Българската асоциация на винените професионалисти – „Празнувам с българско вино“. Първото български вино, отлежало в манастир, бе създадено, за да съберат средства за реставрация на стенописите на Роженския манастир. На Великден 2021г. Кирилова се срещна със сираците от Защитено жилище за лица с умствена изостаналост „Светлина за нас“ в гр. София, за да им вдъхне надежда и да ги зарадва с шарени яйца и топъл обяд.

Роксана Кирилова е носителка е на наградите „Business and Fashion Woman“ от „Business & Fashion Awards“,  „Бизнес дама на годината” в категория  „Благотворителност”,  голямата награда в раздел „Благотворителност“ на MRS Bulgaria First Lady Awards и др.

Вашият коментар