Viggo е историята на мъжкия стил, дефиниран чрез абсолютно качество и неоспорима страст.

Бизнес линията се характеризира с усещане за комфорт и безпроблемна увереност, която очертава признак на успех в ежедневните ситуации. Съвременната линия Viggo е посветена на уверените мъже, които обичат лекотата на съчетаване на дрехи, като експериментират с цветове, текстури или дизайн. Тогава изисканата мода отговаря на носенето, за да задоволи и най-изтънчения вкус чрез колекциите на Viggo.

Костюмите Made to Measure се приемат като стилови шедьоври. За да ги създаде, Viggo доставя най-добрите тъкани от серия от уважавани доставчици, като Vitale Barberis Canonico, Cerruti, Dormeuil, Fratelli Tallia Di Delfino и Loro Piana. Двата вида конструкции, пълно платно и полуплатно, са доказателство за висококачествените якета Viggo.

В творческия стремеж към най-добрите комбинации от цветове, текстури и материали, Viggo има трайно партньорство с Cătălin Botezatu, румънския дизайнер, който е получавал най-различни и разнообразни модни награди по време в цялата си кариера. Модните ревюта на Cătălin Botezatu бяха организирани в различни градове по света: Ню Йорк, Лас Вегас, Уиндок (Намибия), Сън Сити (Южна Африка), остров, Индонезия, както и във всички големи европейски столици.

И само след броени часове, на тазгодишното издание на Мистър България 2021, Viggo ще представят нова колекция.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com