Групата Primal Fear вчера публикува официално съобщение, с което, за съжаление, отменя цялото си европейско турне, поради здравословни проблеми в своя екип.

Концертът на бандата в София, който трябваше да се състои на 22 септември в клуб Music Jam, част от турнето “Metal Commando Over Europe”, също се отменя. Primal Fear много съжаляват за случилото се, и се надяват в най-скоро време да зарадват феновете си, и да се върнат на сцената.

Процедура за връщане на билети:

Закупилите билети онлайн (банков трансфер или PayPal),ще получат сумата си автоматично след направена заявка на имейл help@bilet.bg .

Всички заплатили в брой (куриер и наложен платеж) – трябва да върнат билетите си или по куриер (за тяхна сметка и наложен платеж стойността на билетите), или да посетят офиса на Bilet.bg, като сумата ще бъде върната в брой (задължително условие е да предоставят касовите си бележки, заедно с билетите).

Задължително условие е и да запазят дата и час на посещение. Всички заплатили в брой или с платежен метод EPAY (каси на Office 1, На Tъмно и FastPay, каса на Easy Pay/ банкомат, Mastercards & Visa) трябва да се свържат с Bilet.bg на help@bilet.bg, за да изплатят сумата в брой в офиса им или да предоставят следните данни: Банкова сметка и Името на титуляра й.

Сумите се възстановяват до 90 дни след пусната заявка.

Вашият коментар