Най-големият глас на България – Софи Маринова, сподели голяма новина с многобройните си почитатели и последователи в социалните мрежи.

„Задава се нещо..“

https://www.facebook.com/100044655724075/posts/390500742448447/?d=n

„Задава се нещо..“ – това гласи анонсът на Софи Маринова в социалните мрежи, а веднага след него, има линк към YouTube канала на LORENZO MUSIC BULGARIA и единствено там, ще се качват новите проекти на Софи Маринова.

Тази година, Софи Маринова е доста продуктивна. В началото на годината, любимката на цяла България представи колаборация със сина си Лоренцо „Маските свалете“, а малко по-късно, премиера направи и естрадната песен „Изгубена“. Изненадата за всички меломани бе колаборацията на голямата Софи Маринова с Иван Динев – Устата, с когото представиха „Слънцето ще изгори“ и по всичко личи, че и този дует следва хитовата серия на двамата изпълнители.

Меломаните нямат търпение за новият проект на Софи Маринова, а и да си признаем, нашият екип също. С нетърпение очакваме новите проекти на Софи Маринова, защото тя винаги е поднасяла музика за душата и се радва на топъл прием на всяко клубно или концертно участие.

Вашият коментар