Chichi women

Свежест и смях

Този аромат е като омагьосана гора, разцъфнала изцяло и пълна с аромати – цветни и пикантни. Необичаен, но завладяващ аромат, странен и сладък, но същевременно успокояващ, изненадващо приключение – комбинация от свежи цветни ухания и чувствени, сладко – пикантни нотки. Магическата смес от мускус и жасмин му придава изключителен характер.

Връхни нотки:       флорални, плодови

Средни нотки:      алдехидни

Базови нотки:       мускусни

CHICHI 100ML EDT

SAPIL

    Разнообразен избор от парфюми, дезодоранти, спрей за тяло и подаръчни комплекти. Аромати, подходящи както за него, така и за нея. Безценни подаръци на достъпни цени.

SAPIL Парфюми
    Влезте в царството на омайващите дълготрайни аромати, които ви очакват!
    Колекцията от парфюми на Sapil за мъже е класическа стилна комбинация, която се състои в аромата на лавандула, примесен с дървесни нотки. Олицетворение на мъжкото присъствие, парфюмите изразяват категорично и уверено поведение на атрактивност и адреналин. Съставките в парфюмите подчертават мъжкото любопитство неуморно да опитват нови предизвикателства. Страстното представяне е мостът между базовите нотки на ароматите и импулсивния мирис на природа.
    Ароматите за мъже оставят следа от мускус, който е символ на сериозно присъствие. Динамиката на бранда изразява новата ви идентичност.

    Колекцията на Sapil за жени е разработена от безценните флорални аромати на богат мирис на рози, жасмин, мед, ванилия и чувствено присъствие на дървесни нотки, иланг-иланг и трайни масла. Уханията на парфюмите са плътни и чувствени, с подчертана идентичност. Характеризират модерната жена, която живее на пълни обороти.
    Идеята за женственост е създадена чрез невероятно сполучливото съчетание на скъпите съставки, вложени в различните аромати.

Вашият коментар