Когато можеш да разкажеш за страстта с аромат.

Secret Musk е внимателно подбрано съчетание от аромати, което цели да запечата в ума ви безценните мигове. Той ще ви помогне да запазите всички съкровища в сърцето и в кътчетата на душата си.

Secret Musk е създаден от съвършено разцъфнали цветчета. Можете направо да се разходите сред морето от венчелистчета. Във вълшебните нощи красотата ви ще бъде подчертана от уханието на бели рози, ириси и бял мускус. Нежните малинови нотки ще отразят блясъка на бузите ви, придавайки ви усещането за изтънченост. Ще потънете в мекотата на топлия кашмир, в гладкостта на сандаловото дърво и в нежността на мускуса.

Secret Musk е унисекс аромат, подходящ за носене през цялата година. Предлага се в опаковка от 12 мл с ролон за лесно нанасяне.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА Secret Musk МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК

ОТ АРАБСКИ ОЗНАЧАВА: Таен мускус

Концентрирани парфюмни масла Swiss Arabian
Целта на бранда е да предложи най-доброто от ароматите на Изтока, съчетани в прецизни и трайни комбинации от благоуханни продукти, съобразени с изискания вкус на Запада. Концентрираните парфюмни масла са създадени от пречистеното съдържание на ориенталски аромати- като пачули, сандалово дърво, уд, амбра, жасмин, орхидея, съчетани прецизно в изделия, специално разработени за европейския пазар. Уханията на ванилия, бергамот, ветивер и рози ни пренасят в мистичния свят на легендите, в приказките от хиляда и една нощ, в безвремието. Чрез маслата на марката Swiss Arabian можете да се докоснете до величието на владетелите и да пренесете в дланта си късче от онези жадувани времена на принцове и принцеси. Все пак какво би бил модерният свят без нотка мистика и магия? Swiss Arabian ви разказва безкрайната приказка, в която главните герои сте вие. Несравнимото качество на парфюмните масла е доказателство за тяхната трайност, както под жаркото слънце, така и в хладните морски води. Маслата са разработени така, че да подхождат на мъже и на жени, а някои от тях са унисекс.

SWISS ARABIAN НАСЛЕДСТВО, КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ПОЧТИ ПОЛОВИН ВЕК
Историята на Swiss Arabian е очарователна приказка, която продължава повече от 40 години. Този пионер в арабските парфюми е основан през 1974 г. от г-н Хусейн Адам Али, млад мъж-мечтател от Йемен с богатство от знания и дълбока страст към парфюмерията.

Продукти с марката Swiss Arabian
Колекциите, които брандът Swiss Arabian предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.

Вашият коментар