Спомени от прекрасни места.

Al Amaken е деликатен аромат, нежен като мястото във вашето сърце, където се съхраняват най-ценните и незабравими моменти.

Al Amaken разгръща аромата си с освежаващ плодов акорд, който веднага ви ободрява. Пикантният бергамот, тъмният мускусен касис и екзотичната сладост на сочна маракуя се комбинират, за да създадат чувствен и богат празник за сетивата. Сърцето на аромата е едновременно сладко и чувствено. Топла ванилия обгръща опияняващите ухания на жасмин и романтични рози и точно такива са основните парфюмни нотки, дълготрайни и прекрасни. Аромат, който ще остави спомена за вас да витае в пространството.

Al Amaken е плодово- цветен аромат за жени. Това е парфюм за топлите дни на пролетта и лятото.

ОТ АРАБСКИ ОЗНАЧАВА:    Места

Парфюми Swiss Arabian
    Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, носещи  мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Swiss Arabian. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесни ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Swiss Arabian, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.

SWISS ARABIAN НАСЛЕДСТВО, КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ПОЧТИ ПОЛОВИН ВЕК
Историята на Swiss Arabian е очарователна приказка, която продължава повече от 40 години. Този пионер в арабските парфюми е основан през 1974 г. от г-н Хусейн Адам Али, млад мъж-мечтател от Йемен с богатство от знания и дълбока страст към парфюмерията.

Продукти с марката Swiss Arabian
    Колекциите, които брандът Swiss Arabian предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.

Посетете www.al-amar.bg за да разгледате повече аромати, които ще завладеят сетивата Ви!

Вашият коментар