На първите награди First Lady Awards Мисис България Галя Долапчиева спечели приза в раздела за иновативност. Красавицата отнесе това признание за собствената си козметична  серия GaliDoll.

Автор на формулата на Diamond skin luxe face cream е самата д-р Галина Долапчиева.

„Diamond skin luxe face cream е луксозен крем за лице с нова уникална формула, която съдържа два вида хиалуронова киселина за изключително дълбока хидратация, обогатен с диамантен прах и коктейл от витамини и антиоксиданти, подходящ за грижа на кожата и за нейният сияен вид. Един уникален крем, който помага за изглаждането на фините бръчки, придава на кожата блясък и красота, и усещане за кадифена кожа. Наша мисия е грижата за младостта на вашата кожа и нейната красота във всяка възраст. Самочувствието и увереността на жената идват от сигурността ѝ в крайния резултат“, споделя д-р Долапчиева.

За рекламно лице на козметичната линия д-р Долапчиева се е доверила на Николета Лозанова.

Д-р Долапчиева е специалист по естетична стоматология от 2002г. През 2005г завършва здравен мениджмънт МУ Варна, а през 2011 се дипломира като специалист по естетика на лицеви меки тъкани в престижния Университет в Падова, Италия.

Галина Долапчиева грабна короната „Мисис България Universe 2018“ на 20-ото издание на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас.

Д-р Долапчиева е сред водещите имена в областта на естетичната медицина у нас и в Италия, където живее, но често прескача и до България заради работните си ангажименти. Често може да бъде забелязана на светски събития по света в компанията на популярни лица от света на шоубизнеса.

Продуктите от серията GaliDoll можете да разгледате и да поръчате ТУК или ТУК.

Вашият коментар