С радост и много хъс вчерa бе първият ден от първото събитие на Луда Надпревара в град Перник! В унисон с града, днес учатниците се биха до последната здрава ламарина. Винкели, чукове и всякакви подръчни материали използваха участниците за да закрепят автомобилите си между рундовете. Хиляди зрители се насладиха на зрелищната шоу надпревара в град Перник. Проведоха се 2 битки на непрофесионално подготвените автомобили, както и 4 на професионалистите, които оставиха зрителите без дъх.


Първата битка бе лично отправеното предизвикателство от един от най-зрелищните пилоти Белята със софийски Голф към Асен който бе с толкова усилен автомобил, че трудно можеше да се каже каква марка и модел е. Тези автогладиатори довършиха една битка започнала още от втория ден на събитието ни в град Костинброд.

Богдан Борисов с неговата уникална руска машина надви над своя съперник представляващ февнския елит на автомобилите, а именно Ситроен. В същата категория, уникално по рода си отново с френски произход Пежо 206 показа, че може да се бори до последно, макар и пушейки от всякъде. Въпреки, че в битката победител и класиран за втория ден от надпреварата бе Янислав с неговото немско непобедимо Ауди, Самбиста стана любимец на много малки фенове от публиката. В последната битка на професионално подготвените автомобили, отново Краси от Шуки Ауто (многократен шампион) показа, че е непобедим и се класира за финалите.

На арената на гладиаторските битки, професионалисти демонстрираха  едни от най-опасните филмови каскади, преминаване през стълба, но без да засегне човека върху нея, АТВ на две гуми, дрифтове, и огнено авто шоу бяха само част от атракциите подготвени от организаторите. За секунди всички майки закриха очите на децата и погледнаха назидателно мъжете си, докато прекрасната Пандора показа колко е важна чистотата на колата демонстрирайки го на арената. За всеки по нещо, нито за миг публиката на Луда Надпревара не скучаеше, адреналин, смях и много хубави моменти които ще останат в зрителите доста дълго време.

Дали всички загубили днес ще успеят тази нощ да възстановят колите и утре да се борят отново? Всичко зависи от техните екипи и среднощната работа върху колите. Кой ще грабне купата и какви изненади ви очакват в днешния ден, заповядайте точно в 18:00 часа в град Перник.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар