Водещият парфюмериен бранд Al Amar, съвсем скоро ще поднесат няколко нови аромата на българска земя от SAWALEF.

Това стана ясно от социалните мрежи на Al Amar във Facebook и Instagram.

https://www.instagram.com/p/CRY5xtoDSEE/?utm_medium=copy_link

Феновете на ароматите на Al Amar са в тотална еуфория, защото са с доказано качество и няма други като тях. Интересът към ароматите на SAWALEF е голям и определено брандът затвърждава титлата си „Парфюмериен бранд на годината“ – награда, която Al Amar получи в началото на месец юни.

История на Al Amar

Маркетинг Ивенти и Реклама ЕООД е основана през 2014 година и е с основна дейност търговия и маркетинг. Бизнесът с парфюмни масла, аромати за дома и аксесоари е семеен бизнес и се роди благодарение на няколко уникални фактора. Цялото семейство е отдаден почитател на хубавите аромати, а благодарение на доста пътувания до страните от близкият Изток всички бяхме омагьосани от парфюмните масла, които са част от ежедневието там.

Преди време съдбата ни срещна с арбитражен съветник Ахмад Хамид, който пое ангажимента за внос на продуктите от родната му страна Египет, люлката на парфюмерийната наука в света. Така беше поставено началото на Al Amar – марка, която носи в себе си мистерията на Изтока и изтънченият вкус на Европа.

Интериорът на магазините ни е създаден да носи усещане за уют, екзотика и лукс.

Парфюмните масла са директен внос от Египет и страните от Близкия Изток. Високият вискозитет на парфюмните есенции позволява да са изключително дълготрайни и с наситен аромат. Ароматното масло е мултифункционално за употреба. Освен за лична употреба, то се използва и в устройствата за ароматизиране на помещения. Благодарение на чистота и концентрацията си, парфюмната маслена есенция оставя траен аромат, който има уникалното свойство да елиминира всички други упорити миризми и да напомня за себе си повече от 10 часа.

Ароматите за помещения са създадени благодарение на хилядолетната култура на фараоните. Хиляди години са били необходими, за да се достигне до точната формула на извличане на екстракти от ароматни дървета и растения и да се смесят по начин, който ще ги направи различими и дълготрайни. Ароматите за дома, създадени за отделяне чрез горене или изпаряване, независимо от метода имат свойството да се прилепят към дамаски, завеси, килими, да попиват в дървото на мебелите и да оставят лек траен спомен за парфюм из целият дом.

Вашият коментар