Кастингът за Мис Варна 2021 ще се състои на 25 юли – неделя от 16.00 часа в Delta Planet Mall, ет 1- зоната на ресторант Marmaris. Екипът на модна агенция VIP FASHION GROUP, организатор на конкурса, търси момичета с харизматична визия, позитивно излъчване и хармонично тяло. Кандидатките трябва да бъдат на възраст между 16 и 25 години, с височина над 170 см., без грим, с бански костюми и обувки на високи токчета.

МИС ВАРНА е най-престижният конкурс за красота по Черноморието, а спечелилото момиче по традиция представя морската ни столица на националния конкурс МИС БЪЛГАРИЯ. През 2020-та година титлата спечели 20- годишната Цветелина Маркова, която стана и втора подгласничка на Мис България 2020.
През годините за МИС ВАРНА са избирани едни от най-красивите варненки, а конкурсът се е превърнал в символ на красота и женственост. Коя ще е новата кралица на красотата ще разберем на 26-ти август на бляскава церемония в лятната градина на комплекс Морско Казино. Мира Матеева и екипът и за шестнадесета поредна година ще очароват гоститена събитието със стилен спектакъл, оригинален сюжет и атрактивна визия на участничките.

За повече информация и записвания за кастинга – тел. 0899/900 956


Вашият коментар