Родни популярни личности и изпълнители, полудяха по електронните наргилета без никотин

VOOM е световен бранд, който се предлага и на българският пазар, а всички са впечатлени от качеството на продукта.

VOOM Labs се намира в Лондон, а именно там се следи всичко, за да може крайният продукт до удовлетвори клиентите. Офисът на VOOM в България по нищо не отстъпва на тези в световен мащаб – дори напротив, разполага с широка дистрибуторска мрежа и служебни автомобили като по този начин, реагират светкавично на всяка заявка.

Може би ще се запитате, с какво обаче VOOM е по-добрият избор от всички електронни наргилета? Ами много е просто – иновативната технология, сертификати от световен мащаб и бърза и качествена доставка, са само част от предимствата на марката. От VOOM уверяват, че технологията им не предизвиква парене на устните, защото реотаните им са разположени по такъв начин, че дори и при интензивно ползване, не причинява дискомфорт. Също така, контейнерът с течност е уплътнен със специална преграда ит силикон, която не позволява разчитането на продукта, без значение от накланянето или употребата на VOOM устройството.

Определено VOOM успя да се наложи като един от тоталните лидери на пазара за електронни наргилета, защото променят представата за пушене. Всичките устройства VOOM са абсолютно безникотинови, което ги прави абсолютно без никаква вреда за Вас и вашето здраве. VOOM притежават световни сертификати, което е знак за това, че устройствата им са наистина на най-високо ниво и предлагат на потребителите си незабравимо удоволствие. Наред с всичко това, VOOM може да се похвали с 28 потребителски патента и 25 дизайнерски патента.

С богатата си гама от вкусове, VOOM си печели все повече и повече фенове. Можете да се запознаете по-подробно с VOOM като посетите официалният им уебсайт www.voom.bg или ги последвате в социалната мрежа Instagram.

Вашият коментар