Красивата и много успешна Мис България 2017 Вероника Стефанова роди и второто си дете, което е момиченце, в популярна столична болница.

Вероника Стефанова и нейният любим вече са измислили име на малката принцеса, която се появи на бял свят преди броени минути. Тя ще се казва Анабел и е само 2 години по-малка от своята сестричка Анжела.

Анжела се роди на 29 март 2019 година, а Анабел се ражда на изключително специален ден – 1юли, на който отбелязваме July Morning. Този ден се свързва и с положителна енергия, която предвещава едно безгрижно детство за малката принцеса. А с малката разлика в годините си, двете момиченца освен сестрички, ще бъдат и приятелки, които ще се подкрепят. Малката Анжела няма търпение майка ѝ да се прибере със сестричката ѝ и определено ще помага в отглеждането на Анабел и ще ѝ се радва много.

Нашият екип поздравява семейството за щастливото събитие и пожелава да бъдат все така усмихнати, задружни, успешни и нещата да се развиват по най-хубавият начин.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар