От известно време насам, голяма част от водещите инфлуенсъри от всички сфери на развлекателната индустрия започаха да споделят в социалните си мрежи за явление наречено “UpGreat„.

Какво накара тези известни личности да се обединят под мотото #ъпгрейтнисе и какво изобщо е Ъпгрейт? Нашият екип полюбопитства и след кратко проучване открихме, че това е една от първите създадени агенции за маркетинг в социалните мрежи.

Последните години социалните мрежи се превърнаха в най-предпочитаното средство за реклама и популяризация на разнородни бизнеси. Фактът, че Ъпгрейт е силно препоръчван от хайлайфа, ни подсказва, че техния екип си разбира от работата.

Сред известните лица които вече са се ъпгрейтнали са тийн идолът Ева, ПР на звездите и организатор на Знаменитост на годината Християн Гьошев, човекът глас Илия Георгиев, знаменистост на годината и ПР за 2020 г. Атанас Лазаров и много други.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар