Красивата и безумно талантлива дизайнерка Sara Sweidan, вече може да се похвали с поредно отличие, което грабна преди броени дни.

Sara Sweidan получи наградата „Дебютиращ млад дизайнер“ на наградите CODE FASHION AWARDS, които се състояха на 24 юни, в хотел Маринела, зала ЕФЕ. Събитието събра популярни личности от цяла България и бяха връчени отличия в различни категории.

По време на събитието, Sara Sweidan  представи тринадесет модела от новата си колекция и впечатли гостите на събитието. Колекцията бе закрита от лицето на нейният бранд, а именно очарователната Виктория Няголова. Sara Sweidan  бе в компанията на близки приятели и роднини и бе изключително щастлива.

https://sarasweidan.bg/

В благодарственото си слово, Sara Sweidan  не пропусна да благодари на г-жа Мария Бонева, за изключително добрата организация на събитието. Sara Sweidan благодари на всички хора, които са гласували за нея и са я подкрепили, защото това е една оценка, за добре свършената работа.

Припомняме ви, че на миналогодишното издание на “Знаменитост на годината” 2020, Sara Sweidan грабна приза в категория “Дизайнер”.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар