Безспорно най-талантливият и обичан рап изпълнител 100kiLA предизвика истински фурор на участието си в Black and White Piano Lounge, съобщават от PRofile International.

Под невероятният съпровод на български гайди, стартира изявата на 100KILA в най-модерният и луксозен пиано бар Black and White, който е част от Palms Merkur Royal, който е най-големият развлекателен комплекс на Балканите и се намира в Grand Hotel Millennium. Присъстваха и

Посетителите на Black and White Piano Lounge останаха очаровани от изявата на 100KILA и споделят, че пиано барът от откриването си до сега, няма слаба вечер и гост изпълнителите са на най-високо ниво, допълват от PRofile International.

Сред VIP гостите се откроиха Оля Ускова – председател на Руския бизнес клуб в България и лицензиант на бляскавите международни награди “Човек на 21 век”, Теодора Янева – собственик на beauty студиа, Цвети Чорбанова – Мис Европа и други.

След участието си, 100KILA отседна във VIP апартамент в Grand Hotel Millennium на един от последните етажи, който е с гледка, която спира дъха.

Звуците на българска гайда озвучиха неочаквано нощна София – Black and White piano lounge. С българското и родно звучене, започна невероятния купон, дирижиран от Явор Янакиев, известен повече като 100KILA.

Снимки: Пламен Колев,Хайлайф

Вашият коментар