Персоналните тренировки никога не са били по-достъпни!

Последните събития в глобален мащаб тласнаха десетки бизнеси към дигитализацията. Фитнес индустрията не прави изключение. Доказателство за това е иновативният онлайн портал за тренировки, който стартира тази седмица – Pulse+. Това е напълно нова за България услуга!
Потребителите на Pulse+ ще могат да гледат тренировки на живо, специално подготвени за тях! Заниманията ще бъдат водени от професионален треньор, който е предварително информиран за всички детайли относно клиента, неговите цели и опит. Именно спортуващият избира кога и къде да се състои тренировката!

Зад платформата стоят най-добрите треньори в България както и екип от професионалисти, включващ нутриционисти, професионални атлети и най-разпознаваемите личности във фитнес средите у нас.
Pulse+ дава шанс на хората от цялата страна да се възползват от възможността да тренират с професионален инструктор! За нас е изключителна радост, че можем да допринесем за увеличаването на броя на спортуващите в страната!”– коментират от екипа, който стои зад проекта.

Тренировките в домашни условия могат да са също толкова ползотворни, колкото и тези в залата. Pulse+ е подходящ както за хората със солиден спортен стаж, така и за напълно начинаещите. Ако искате да тествате сами платформата, последвайте този линк!

 

Вашият коментар