Над 5000 души аплодираха попфолк изпълнителката Тина в Перник

Младата звезда на „Пайнер“ се включи в благотворителния концерт в помощ на 17-годишната народна изпълнителка Цвета Страхилова, която страда от остра лимфобластна левкемия.

„Аз съм сигурна, че Цвети ще бъде здрава и много, много щастлива“, каза Тина в отговор на въпрос на водещия Ники Кънчев, дали би могла да си представи как се чувства младото момиче. Развълнуван от  умния и оптимистичен отговор, Кънчев се снима с Тина и й пожела много професионални успехи.

Заедно с  Тина, на сцената се изявиха утвърдени имена като Преслава, Ирина Флорин, Лорена, Гери-Никол, Теди Александрова, Антонио и мн. др.

Появата на Тина буквално взриви публиката, която дълго аплодира дебютната й песен „Шамар“. Освен за прекрасния си глас, Тина отнесе комплименти и за стилната си визия.

Тина е най-новото попълнение в музикална компания “Пайнер”. Дебютният й сингъл – „Шамар“, предизвика фурор в музикалните канали PlanetaOfficial,  YouTube и в ефира на Planeta 4К.

Зад артистичния псевдоним Тина, застава 21-годишната Христина Петрова. Младата певица е родена на 4 март, зодия Риби и е завършила Националното Музикално Училище “Любомир Пипков” в София, специалност “Поп и джаз пеене”.

Тина не крие, че харесва и българската народна музика, но има афинитет към темпераментните ритми на Ориента. Младата изпълнителка споделя, че иска да радва феновете на попфолка с топлия си глас, с красиви балади, с които да докосне струните на душите им. Тина е поредното поколение на музиканти. Правнучка е на Маестро   Илия Атанасов – първият капелмайстор в България. От друга страна е внучка на втория режисьор и актьор Гани Стайков, взел участие в едни от най -емблематичните български филми.

Вашият коментар