На прага сме на летния сезон. Може до сега времето да не е било на това мнение и както знаем след всяка буря изгрява слънце, така и ние с нетърпение очакваме повишаването на температурите!

Планираните отпуски по морето само ни карат да гледаме все по-често гардероба си за нови летни сетове, които да подхождат най-добре на нашата визия!

Ние от салон Магама като специалисти в областта на красотата ще ви дадем няколко основни насоки за летните трендове в косите за дамите и господата!

Стартираме с нещо необичайно, силно и отличаващо дамите с характер! Изгубени в нишките на историите за викингски войни жени ние претворяваме силата на женствеността точно в такъв вид коси!

Разнообразни плитки съчетани със специфични усуквания, прихванати така, че да откриват лицето този тип прически са подходящи за свободните летни дни! Освен красивите сплитания, в косите се прихващат различни елементи, които допълнително дават един разкош на косата. Елементи като метални капси или еко въже или конец, може само да даде още повече цвят! Не случайно девойките от минали епохи са изобразявани като богини на красотата!

Оставаме на вълна плитки, тъй като те ще доминират през целия сезон! Дали ще предпочетете леко разхвърляни сплитания, по-отпуснати с романтичен привкус или сте фен на афро плитките ние ви гарантираме и в двата случая ще сте модерни и абсолютно в летните трендове за плажа!

Популярните туистъри или расти важат с пълна сила за това лято. И най-хубавото на това е, че може да експериментирате както с цветове така и с дължина на косата! Изплетени от специален материал за плитки ( канекалон) може да избирате от уникални цветни омбре преобразявания като бебешко розово, корал, тъмно синьо или русо изборът е безкраен, а крайният резултат е уникални плитки за плажа!

Може да ги носите прихванати с ластик или увити на огромен кок, туистърите са супер за летните дни!

Стъпваме на другия полюс при господата, за тях бръснарите от Магама ще включат премиум услуги като гладко бръснене и подстригване! Докато гледате традиционният знак на барбърите ви се въртят какви ли не идеи за вашата коса! А знаете ли, че в миналото бръснарите не са се грижили само за косите и брадите на мъжете. В продължение на векове бръснарите са били длъжни да умеят много повече неща. Много от тях били прецизни хирурзи. През средновековието хората смятали, че могат да се излекуват от много болести, като се пречистят чрез силно кръвотечение, а самата процедура била изключително неприятна. За да попиват изтичащата кръв, бръснарите използвали чисти бинтове или кърпи, които след това закачали пред бръснарниците си. Традиционният дизайн на знака на бръснарите цилиндър, опасан със спирала от червени и бели ивици. Червената е символизирала кръвта – и по-точно кървавите бинтове, като един вид реклама.

И ако това ви се струва доста странно и необичайно в наши дни барбърите са поели изцяло грижата за красивия външен вид на мъжете! С повишаването на градусите така фино намалява дължината както на косите, така и на брадите!

Гладко обръснати и с доста по-ниски пригладени коси! Фейдинг ефекти, перчеми загладени назад или на една страна, от една страна ще контрастират на напълно рошави коси! Тук отново ще припомним на господата, които не искат да се разделят и със сантиметър от косата си, че може да я оформят в леко малко кокче или на плитка! За стилното оформяне на перчемите най-често използвайте вакса с мокър ефект сякаш сте били на басейна или излизате от морето.

Стягайте багажа и не забравяйте слънцезащитата за косата! Тя има също толкова голяма нужда от предпазване от UV лъчите както и кожата ви!

Подгответе се за лятото!

Запишете си час за вашата лятна визия на 0898777740 или  070090074

София, ул. Дамян Груев 46

magama.org

Вашият коментар