Красивата и талантлива дизайнерка Sara Sweidan , зарадва многобройните си почитателки с нова колекция, вдъхновена от пастелните цветове, които са актуални за сезона.

Sara Sweidan е предпочитан дизайнер от стотици дами, защото дрехите които тя създава, могат да бъдат ежедневни, офис и официални рокли. Качеството и изработката са на най-високо ниво, а платовете с които дизайнерката работи са със сертификат за произход от Италия.

Първата линия на колекцията е в нежно млечно лилаво, като отново е “Капсула” и може да съчетаете всеки един артикул. Мистични символи и цветя са ръчно рисувани върху артикулите, които допринасят за завършеният дизайн, класата и елегантността.
Самата Sara Sweidan е изрисувала ръчно всичко, което прави моделите повече от уникални.

За втората част от колекцията на Sara, основният цвят е млечен корал – отново актуален за сезона. Тази част от колекцията е насочена към бизнесдамите, защото основните артикули са ризи, панталони, поли, сака и много други. Коприненият сатен е любим на Sara и присъства в част от моделите.

„Mini me“ е изненадата за всички, защото това е колекция от еднакви артикули за майки и малки принцеси.

Фотосесията към новата си колекция, Sara Sweidan осъществи с топ фотографа Ивомир Пешев и с лицето на колекцията си Виктория Няголова, Елисавета Гарева също взе участие във фотосесията като модел. Косите към фотосесията са поверени на Емилио Стефано, а гримът е на майстора на четките Цецо Андреев.

В момента, всички дами могат да се включат в GIVEAWAY-я в профила на красивата Жанет Осипова, а голямата награда е ваучер на стойност 400лв.

https://www.instagram.com/p/CP-36tIppJN/?utm_medium=copy_link

Припомняме Ви, че миналата година, Sara Sweidan бе отличена в събитието „Знаменитост на годината“ 2020 в категория дизайнер, а тази година е номинирана за „Дебютиращ млад дизайнер“ на наградите на CODE FASHION, които ще се проведат на 24 юни в хотел Маринела.

Вашият коментар