Български козметичен бранд номер едно Biofresh, предлага нов изглед на своят уебсайт както и големи намаления.

Подаръчните комплекти са с до -50% намаление, а в новият сайт на Biofresh, може да се следи в реално време и наличността на продуктите.

Женски КОМПЛЕКТ ЗА ПЪТУВАНЕ „ROYAL ROSE“

Компактен и удобен за пренасяне подаръчен комплект за всекидневна грижа.
ДНЕВЕН КРЕМ 30мл.: притежава успокояващо и омекотяващо действие, спомага за овлажняване и регенериране структурата на кожата и забавя процеса на стареене, като регулира pH баланса и повишава еластичността на кожата;
НАТУРАЛЕН КОЗМЕТИЧЕН САПУН 50г.р: нежно почиства и хидратира кожата;
ОМЕКОТЯВАЩ ДУШ-ГЕЛ КОМПЛЕКТ ЗА МЪЖЕ „ROYAL ROSE“75мл.: притежава тонизиращо и освежаващо действие, не дразни и не изсушава кожата, осигурява продължително чувство на чистота и комфорт.

КОМПЛЕКТ ЗА МЪЖЕ „ROYAL ROSE“

Комплектът за мъже на „Royal Rose“ съдържа:

ХИДРАТИРАЩ КРЕМ 30 ml– Подхранващ крем за лице Royal Rose за мъже с лека формула. Аргановото и розово масло, заложени във формулата, хидратират, омекотяват и успокояват кожата на лицето. Включената високо технологична съставка BIO PEPTIDE-CL е с клинически доказан антибръчков ефект, достигащ до 40-50% намаляване на дълбочината на бръчките в рамките на един месец. Креатин за подобряване на метаболизма в клетките, хиалуронова киселина за възстановяване на хидробаланса на кожата и UV филтри за борба срещу стареенето, предизвикано от UV лъчите. Кремът е подходящ за всекидневна употреба.
КРЕМ ЗА РЪЦЕ 30 ml– Хидратиращ и бързопопиващ крем за ръце, съдържащ розово и арганово масло. Подобрява тонуса, еластичността на кожата и нейния младежки вид. Включените съставки притежават подхранващо, омекотяващо и успокояващо действие;
АФТЪРШЕЙВ ЗА МЪЖЕ ROYAL ROSE 30 ml – Дава усещане за моментален комфорт, дезинфекцира, успокоява и подхранва възпалeната кожа, създава усещане за мекота и комфорт. Специалният комплекс от розаво масло, арганово масло и алое вера подсилва бариерните функции, успокоява и хидратира кожата след бръснене. Включеното в състава българско розово масло тонизира, възвръща плътността и еластичността на кожата. Формула без алкохол, с аромат на модерения мъж, неподправен и естествен.

КОМПЛЕКТ ЗА ПЪТУВАНЕ „REGINA ROSES“

Елегантен подаръчен комплект с натурална козметика с който със сигурност ще зарадвате любимият за Вас човек и ще демонстрирате добър вкус и грижовност.
Комплектът за пътуване „Regina Roses“ съдържа:
МУЛТИ АКТИВЕН ДНЕВЕН КРЕМ 30мл: овлажнява, защитава, тонизира и възвръща еластичността на кожата. Изглажда фините линии и бръчките. Прояснява тена. Кожата е нежна, гладка и сияйна.
НАТУРАЛЕН ОМЕКОТЯВАЩ САПУН 50гр: с релаксиращ и омайващ аромат на розово масло, този сапун има изразено ароматерапевтично действие, премахва нервното напрежение, тонизира и успокоява.
ТОНИЗИРАЩ ГЕЛ-ДУШ 75мл: почиства и омекотява кожата, правейки я неустоима

КОМПЛЕКТ ЗА ПЪТУВАНЕ „OLIVE OIL OF GREEC“

Маслото от маслини често се използва за: Овлажняване и подхранване на кожата и устните; Укрепване и заздравяване на ноктите; Възстановяване на косата и скалпа;
Комплекта съдържа: освежаващ душ-гел, омекотяващ крем сапун, дневен крем за нормална към суха кожа

Комплект за пътуване „Royal Rose“: дневен крем, крем за ръце, глицеринов сапун

Компактен и удобен за пренасяне комплект „Royal Rose“ съдържа:

ДНЕВЕН КРЕМ ‘ROYAL ROSE’ 30ml: Съдържа уникален фото – подхранващ комплекс, с екстракти от лайка, розмарин и натурална българска розова вода. С изключително високо съдържание на етерично розово масло. Омеква и регенерира структурата на кожата. Забавя процеса на стареене.
КРЕМ ЗА РЪЦЕ „ROYAL ROSE“ 30ml: Изключително нежен и бързопопиващ крем. Омекотява, предпазва и подобрява еластичността и тонуса на кожата на ръцете. Съдържа 100% чисто Българско розово масло.
ГЛИЦЕРИНОВ САПУН „ROYAL ROSE“ 65g: Ръчно изработен глицеринов сапун, не съдържа синтетични химически вещества и консерванти.

МЪЖКИ КОМПЛЕКТ ЗА ПЪТУВАНЕ „ROYAL ROSE“

Комплектът „Royal Rose“ за мъже е идеален за път и съдържа:

ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ ЗА МЪЖЕ 30мл: лек хидратиращ крем за предотвратяване на признаците на стареене на кожата, обогатен с изключителни компоненти;
ОМЕКОТЯВАЩ САПУН ЗА МЪЖЕ 50гр: с релаксиращ и успокояващ ефект;
ГЕЛ ДУШ, ШАМПОАН И ГЕЛ ЗА ИЗМИВАНЕ НА ЛИЦЕТО 75мл: уникална комбинация от леки, измиващи и овлажняващи компоненти, които почистват кожата, като същевременно запазват естественото й равновесие.

Посетете www.biofresh.bg за да разгледате богатата гама продукти, както и да се насладите на чисто новият изглед на уебсайта им

Вашият коментар