Шармантно, лятно и запомнящо се парти спретнаха неотразимите сестри Мая и Мими по повод 9 години от създаването на българският премиум моден лидер – Алеса.

Те избраха за локация покрива на култова столична сграда, където звездни гости, се разположиха на маси около басейна и под звуците на музикален съпровод от цигулка и саксофон – съответно от Огнян Цветанов и Мартин Денков, изгледаха прекрасните моделки, които пристигнаха на партито с розова лимузина, а след това дефилираха с най-новата колекция на бранда.

„Освен това парти, подаряваме на нас и на всички наши клиентки новата ни колекция, която ще бъде налична до дни“, споделиха виновничките за грандиозното събитие- Мими и Мая.

Главната организаторка на мероприятието бе Вероника Михнева, която се погрижи гостите да се чувстват прекрасно. Сред знаменитостите бяха забелязани изпълнителят Криско заедно с половинката си Цвети, както и ДимчоУ със съпругата си Веси.

Младите надежди на фолк музиката Лидия, Десита и Диона, също уважиха рождения ден на любимия бранд и през цялата вечер се забавляваха в компанията на колежките си от поп сцената- близначките Алекс и Влади.

На партито присъстваха още миските Тамара Георгиева, Габриела Топалова и Радост Тодорова, придружавана от годеник й футболистът на Тула – Георги Костадинов, певицата и дизайнер Ива Атанасова – IVY и много други. Звездният рожден ден не пропусна и фотографът на звездите- Костадин Кръстев – Коко.

Голям интерес предизвика фактът, че всички дами бяха облечени в тоалети на Алеса и бяха една истинска армия от красота, стил и сексапил. За още повече усмивки сред гостите се погрижи Маг Андреас, който направи впечатляващ номер с летяща във въздуха маса и учудващ трик с тесте карти. Партито стана още по-горещо когато пол денс повелителките Симона и Бояна демонстрираха акробатични номера, а знойните им тела бяха прегърнати от Алеса-трика.

След многоетажната торта и заря, която освети небето над София повече от 15 минути, на сцената излезе Криско, който буквално взриви градуса на доброто настроение дотолкова, че красивата Мими хвана микрофона и изпя с него в дует парчето „Искам да бъда с теб“, а гостите наградиха с бурни овации музикалната й изява. Партито продължи до малките часове на нощта, а за музикалното оформление се погрижи DJ Spirit. Водещ бе Гери Дончева. Всички гости пожелаха на сестрите Алеса още повече успехи и заявиха, че България е малка за таланта им.

Вашият коментар