Идва лятото. Любим сезон на малки и големи. Време на безкрайни игри и забавления, на слънчеви дни и морски вълни, на сладолед и диня. Лятото обаче крие и някои неприятни изненади, способни за нула време да провалят почивката, която бленуваме и планираме от месеци. Високите температури създават благоприятна среда за размножаване на бактериите и вирусите. В съмнително чистата морска вода, неподдържаните басейни, претъпканите лунапаркове, заведенията за хранене с недобра хигиена също виреят множество болестотворни микроорганизми, които поставят в голяма опасност здравето ни. А най-уязвими са нашите деца.

Летен вирус? Да, ама не!

Всеки един от нас е хващал поне веднъж „летния вирус“. Удря с гръм и трясък и за секунди проваля почивката. От шезлонга те поваля директно на леглото. Той засяга най-вече стомашно-чревния тракт и атакува най-силно именно децата. Причината е, че крехкият им организъм все още не е изградил достатъчно защитни механизми, за да отблъсне патогените. Дори едно поглъщане на вода от морето или басейна може да раздразни чревната микрофлора и да ги разболее. Симптомите на летния вирус са дълбоко познати – повръщане, диария, висока температура, отпадналост, безапетитие. Всичко това обаче може да се избегне!

Много е писано по темата за влиянието на пробиотиците върху здравето. Те поддържат баланса в стомашно-чревния тракт, който е тясно свързан с имунитета. В състояние са да повлияят на всяка инфекция, независимо дали е вирусна, бактериална или гъбична. Това е и причината те да са най-препоръчваното средство за профилактика на летните вируси. С естествен произход са и са безвредни за организма. Съветваме ви да заложите на пробиотична добавка, която включва няколко щама бактерии и предпазва от повече заболявания. Точно такава е Bactojoy Babies and Kids.

Какво представлява Bactojoy Babies and Kids?

Bactojoy Babies and Kids е пробиотик, специално разработен за нуждите на бебета, деца и подрастващи. В състава му влизат 7 от най-важните за децата пробиотични щамове: Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium breve и Bifidobacterium infantis. Bactojoy Babies and Kids съдържа и витамин Д3, който е изключително важен за растежа и развитието. Това е един изцяло натурален продукт, който не съдържа ГМО, соя, глутен, консерванти или оцветители. Има приятен аромат на ягода и може да бъде закупен от сайта www.bulgarbiotic.bg или от аптечната мрежа на Sopharmacy. Само сега на сайта три пакета от пробиотика са на промоционална цена от 39.70 лв. Те са достатъчни за един месец.

Bactojoy Babies and Kids е подходящ за деца от 6 месеца до 14 години. Представлява прахче, което може да се разтвори в кърма, прясно или кисело мляко, сок, каша. Деца до 2-годишна възраст трябва да приемат по 1 саше дневно, а над 2-годишна възраст – по 1-2 сашета. Педиатрите препоръчват приемът на Bactojoy Babies and Kids да започне поне един месец преди лятната ваканция, за да може стомашно-чревната флора на детето да бъде захранена с добри бактерии. Така защитните сили на организма ще се повишат и ще са способни да отблъснат всеки вирус. За максимален ефект Bactojoy Babies and Kids може да се пие цяло лято. А най-добре е не само децата, но и мама и татко да приемат пробиотици, за да са здрави и спокойни всички!

Как влияе Bactojoy Babies and Kids върху детския организъм?

– Подпомага храносмилането.
– Стимулира изграждането и поддържането на имунитет.
– Съдържа витамин Д3, който способства усвояването на калция. Важен е за денталното здраве и за костната система.
– Противодейства на заболявания на стомашно-чревния тракт като синдром на раздразнените черва и дисбактериоза.
– Облекчава коликите.
– Противодейства на запека и диарията.
– Предпазва от вирусни хепатити, респираторни и пикочо-полови заболявания.

– В дългосрочен план предотвратява алергии и дерматологични заболявания.
– Подходящ е за прием по време на лечение с антибиотик и след него. Предотвратява ААД (антибиотик-асоциирана диария).
– Оказва неизменна помощ при пътуване, когато често се появява гадене и диария на пътешественика. След приема само на едно саше симптомите отслабват.

Няма нищо по-важно за един родител от здравето на детето. С пробиотици Bactojoy Babies and Kids то не е трудно да се постигне. Застраховайте се още сега срещу опасностите, които дебнат по курортите. Не забравяйте, че превенцията срещу летните вируси включва още стриктна хигиена, миене на ръце, достатъчно сън, хидратация, старателно измиване на плодовете и зеленчуците. Носете със себе си антибактериален гел и избягвайте струпването на хора. Въздържайте се от консумация на храни, които се продават по плажа и улицата или не са преминали термична обработка.

Вашият коментар