Да бъдеш различен е точно това, от което едно истинско приятелство има нужда

Този октомври всяко дете ще получи революционен най-добър приятел. Освен Барни. Той ще получи Рон. Бъгнатият Рон ни кани на сгряващо сърцето и изпълнено с много екшън и забава приключение, по време на което момче и робот ще открият неразрушимата сила на истинското „аналогово“ приятелство в дигиталната ера на социалните медии и технологиите.

Представете си устройство, което е най-бързата, модерна и сложна машина на света. А ако то не е просто устройство, а най-добрият ви приятел? Запознайте се с Би Бота, който ще ви помогне да откриете света по нов начин. Би Ботът е мечтата на всяко дете, включително и на Барни – срамежливо момче, което среща проблеми в общуването със своите връстници в училище. Когато за рождения си ден Барни най-накрая получава мечтания ходещ и говорещ дигитален другар, той се оказва малко по-различен от останалите роботи, защото Рон е леко бъгнат. Да бъдеш различен обаче е точно това, от което едно истинско приятелство има нужда и въпреки трудностите Барни и Рон откриват път един към друг, а пътешествието им ще трогне и разсмее малки и големи.

Режисьорката на Бъгнатият Рон Сара Смит (Тайните служби на Дядо Коледа) споделя: Не би могло да има по-подходящ момент да разкажем тази история за радостта от едно приятелство в реалния живот, доминиран от онлайн връзки. Докато всички живеят чрез чатове, постове и лайкове в дигиталния свят, нетипичното и забавно приятелство на Барни и Рон, изградено на основата на общите им преживявания, ни напомня за най-добрите моменти на порастването. Изключително горди сме както с историята, така и с артистичните качества на Бъгнатият Рон, който ще се срещне с публиката през октомври.

Наред със Сара Смит, режисьор на Бъгнатият Рон е Жан-Филип Вайн (Колите 3, Добрият динозавър). Ко-режисьор е Октавио Родригес (Тайната на Коко), а сценаристи са Сара Смит и Питър Бейнан (Тайните служби на Дядо Коледа). Продуцент е Джули Локархт (Овцата Шон: Филмът).

Запознаваме се с Бъгнатият Рон на 22 октомври само в кината.

Вашият коментар