Нивото на парфюмерията в България бе вдигнато изключително високо, благодарение на Ахмед Хамед. Той е официален вносител на арабските парфюми. За никого не е тайна, че именно Египет е люлката на парфюмерийната област, а благодарение на Ахмед Хамед, те вече са в България. Именно така бе положено началото на бранда Al Amar.

Българите буквално полудяха по продуктите на Al Amar, а парфюмите и етеричните им масла се славят с изключително голяма трайност и аромати, които ще останат за дълго във всяко съзнание.

Парфюмериен бранд на годината“ е абсолютно заслужена награда за Al Amar, която бе връчена лично на Ахмед Хамед от организатора на „Годишни награди за бизнес, мода и стил“ 2021, а именно уважаваният Красимир Недялков.

Собственикът на „Al Amar“ Ахмед Хамед с престижното отличие връчено от самият Красимир Недялков
Ахмед Хамед в компанията на най-добрият PR в България, а именно г-н Атанас Лазаров

DAHN AL OUD AMIRI 100ml spray perfume

Изтощен от преживяването, пътешественикът е заловен от духа на пустинята, който отказва да го пусне. Винаги обаче има вратичка, през която пътешественикът може да достигне свободата си. Когато пътешественикът успее да побере в дланта на духа историята на Изтока, тогава той ще го освободи.

И така, пътешественикът се потапя във вълшебен блян по бергамот, пачули, лавдан и амбра, които е уловил в кафявата бутилка и е запушил, за да не изтече, с ценно парче от кафяво сурово злато. И така пътешественикът внимателно сложи тази екстракция в безценна кутия и я подаде на духа – целият Изток се побра в дланта му.



ВРЪХНИ НОТКИ: Бергамор, мащерка, олибан

СРЕДНИ НОТКИ: Естествена кожа, пачули, гваяково дърво

БАЗОВИ НОТКИ: Лавдан, ванилия, амбра

MUTAMAYEZ – За различните. За достойните. За теб.

Mutamayez е аромат, който въплъщава грация, достойнство и елегантност.
Mutamayez се разкрива с топли, приканващи подправки и с пикантния зелен аромат на кипарисовото дърво. За създаването му са използвани най-добрите природни съставки, така че Mutamayez сам по себе си е класа и качество. Средните нотки на аромата ще ви отведат на скрита поляна дълбоко в гората, където ухае на ветивер. Ще усетите как разцъфват нежните кашмирени дървета, около вас ще се разнесе неустоимото ухание на мускус. Посланието на Mutamayez е ясно: Аромат на истински престиж
Mutamayez е унисекс аромат – дървесен, уханен, мускусен, който е идеално подхожда за носене през деня в по-хладните сезони.



ИМЕ НА АРАБСКИ ПРЕВОД: Отличителен

Вашият коментар