За втора година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Bar & Dinner” на 10.06.2021 от 20:00ч. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с десетата претендентка за титлата – Деница Георгиева.

1. Представи се, разкажи повече за себе си …

– Казвам се Деница на 22г, от град Русе, дете израснало в щастливо и любящо семейство, със собствени мечти и цели.

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen of Sofia“?

– Queen of Sofia привлече вниманието ми още от името си, бях поканена / предизвикана дори/, от мой познат и реших да участвам, за да докажа на себе си, че МОГА да получа титлата и съм отдадена на 100%, за да имам това което искам.

3. На какво си готова за победата?

– Вярвам че заслужавам да спечеля Queen of Sofia, защото нося красота в душата си и всяка победа ме мотивира да продължавам да се развивам.

4. Кое мислиш, че те прави по-добра от другите претендентки за титлата?

– По-добра съм от останалите, защото в моите успехи се конкурирам единствено със собствените си високи критерии и знам колко бих дала, за да уверя публиката, че го заслужавам.

5. Как поддържаш тялото си?Как се храниш?

– Поддържам тялото си с ежедневни тренировки, обичам разходки в планината. Осем години съм се занимавам с модерен балет и това е моята страст и сега също продължавам да танцувам, зарежда ме с много положителна емоция.

6. Участвала ли си в други конкурси?

– Да, единствения конкурс, в който съм участвала е “Мис Русе”, била съм в top 3.

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?

– “Queen of Sofia” трябва да бъде визуално красива жена, притежаваща размери на модел, интелигентна и мотивирана за собсвени успехи!

8. Какво мислиш за Covid-19?

– COVID-19 е тест за психиката на хората! Разбира се както във всяко правило има изключения и не всичко е справедливо силните оцеляват, слабите си отиват!

9. С какво се занимаваш в момента?

– В момента се занимавам с недвижими имоти и инвестиции, мениджър съм в отдел наеми в компанията, в която работя, както и активено работещ брокер основно на препоръчани клиенти, които желаят да ги обслужа! Конкурсите и снимките са ми хоби!

10. Какво очакваш от „Queen of Sofia“?

– От “Queen of Sofia” очаквам запознанство с нови хора, положителни емоции и добри спомени!

11. Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen of Sofia”? Как би използвала титлата?

– Ще бъда горда и щастлива, че съм сбъднала една детска мечта да бъда “принцеса”. Бих използвала титлата за PR и реклама на личността си.

Генерални партньори на събитието: Ginger Bar & Dinner, Titan Evolution, Harmony Suites, Pulse Fitness & Spa, Flair , Slavova Event Agency, Stoyan Radichev , Enchantress Lingerie, Envy Beauty Studio, Art Studio Allure by Peyo Peev , KK Lashes, Barbs Style, Sara Sweidan , Dinev Design, Shavi cosmetics.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар