За втора година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Bar & Dinner” на 10.06.2021 от 20:00ч. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с деветата претендентка за титлата – Моника Дадарова.

1. Представи се, разкажи повече за себе си …
– Здравейте, Казвам се Моника и съм на 20 години от София. Завършила съм Бастилията и в момента уча логопедия в Софийски университет(завършвам втората си година).Откакто преминахме в онлайн обучение, започнах и да работя в кол център с български и английски език.

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen of Sofia“?

– От дете ме влече такъв тип сценична изява. Нали знаете как понякога изпитваш тръпка и удоволствие от това което правиш, ами с участието ми в конкурса точно това усещам.

3. На какво си готова за победата?

– Целта ми не е да спечеля, участвам за да натрупам опит и хубави спомени.

4. Кое мислиш, че те прави по-добра от другите претендентки за титлата?

– Вярвам че нещото, което ме прави по-добра от тях, е не това че съм умна, амбициозна и красива, а това че имам смелостта и волята да следвам това ,което ме прави щастлива!

5. Как поддържаш тялото си?Как се храниш?

– Понякога ходя на фитнес, но обичам и да правя упражнения вкъщи. Преди много години, се занимавах и с фехтовка, дори бях републикански шампион,тренирала съм танци както и тае бо. А относно храненето, от няколко седмици се опитвам да спазвам кето режим.

6. Участвала ли си в други конкурси?

– Участвала съм като дете в конкурса Малката Мис България и спечелих Мис Кремиковци, а миналата година се явих и на Мис Велинград.

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?

– За мен тя трябва да е добра, интелигентна и едва на последно място красива, защото истинската красота се крие вътре в нас. И другото което ми се иска, момичето да е естествено красиво, да дадем гласност на момиче,което няма корекции по себе си от типа- силикон, хиалурон и т.н.

8. Какво мислиш за Covid-19?

– Мисля че не е за подценяване, самата аз го изкарах. Не го пожелавам на никого, но смятам че чрез него успяхме да се замислим за истински важните неща в живота.

9. С какво се занимаваш в момента?

– В момента, както вече споменах съм оператор в кол център и студент.

10. Какво очакваш от „Queen of Sofia“?

– Очаквам само положителни емоции, най-вече да се забавляваме. Ще се радвам и да ми даде нови възможности да се развия в сферата на модата.

11. Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen of Sofia”?

– Как би използвала титлата? Миналата година посетих дом за деца и се замислих колко малко им трябва на тези дечица, някой да ги прегърне, да ги усмихне ..по тази причина бих искала да използвам титлата с благотворителна цел точно за такива домове.

Генерални партньори на събитието: Ginger Bar & Dinner, Titan Evolution, Harmony Suites, Pulse Fitness & Spa, Flair , Slavova Event Agency, Stoyan Radichev , Enchantress Lingerie, Envy Beauty Studio, Art Studio Allure by Peyo Peev , KK Lashes, Barbs Style, Sara Sweidan , Dinev Design, Shavi cosmetics.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар