Преди броени часове, един от най-добрите български коафьори Иван Мавродиев стана „Hairdresser of the year“ 2021 на престижните награди на Красимир Недялков, а именно 27 „Годишни награди за мода, стил и бизнес“. Наградата му бе връчена от самият Красимир Недялков.

Тъй като Иван Мавродиев отсъства от събитието, неговият PR г-н Атанас Лазаров, който ще му я предаде възможно най-скоро.

Самата Николета Лозанова се е доверявала на Иван Мавродиев

С над 25 годишен стаж в сверата на красотата, Иван Мавродиев стартира като гримьор и в последствие преоткрива страстта си – фризьорството. Получава професионалната си квалификация като фризьор в Бургас, България през 1995 година.

В професионалната си реализация, Иван вярва че обучението в този занаят се основава не основно в курсове и академии, а в чиракуването и работа с с добри майстори фризьор. Затова, Иван Мавродиев посвещава години в работа с известни имена в коафьорството, с цел изучаване на занаята!


През годините е имал възможността да работи с известни личности, певици, музикални видеа, модната сцена и професионални фотосесии. Постигайки необходимата увереност всеки един отдаден на работата си професионалист търси бъдещо развитие и по-голяма сцена за изява и реализация!

През 2013 година, Иван Мавродиев напуска пределите на своята страна и заживява в Обединеното кралство. Започва работа в известна английска верига салони като „Company Consultant“.

През 2015 година, той открива своя Бутиков Салон “Friends“ в източен Лондон. Салон “Friends” бързо придобива популярност сред българската общност на острова и става един от най-посещаваните български салони в Лондон. Салонът  е в бутиков кралски старинен стил, където клиента може да почувства уют и персонално внимание! Салона предлага всичко свързано с фризьорството, дори работи с най-големите и качествени брандове на пазара!

Вашият коментар