Място, което носи усещане за свобода на духа и потапя съзнанието ви в морската шир. Ресторант, който изпълва всички ваши сетива – с гледка, вкус, аромат и доставя завладяващо удоволствие, съобщават от PRofile International.

Дизайн, който гали окото с естествени тонове и материали, които се сливат с природата. Камък от 100% естествен минерал, който създава фотокаталитичен процес, като отделя кислород, взаимодействайки си със слънцето.

Масивна дървесина, която е внесена от Индонезия, текстил от памук и лен, много живи растения, чадъри от макраме и никаква пластмаса използвана в дизайна.

Атмосфера, която носи усещане на уединение и изтънченост. Замислен като образец на най-отличаващите се места за хранена по гръцките острови, Cavo има амбицията да наложи преживяване от ново поколение. Той превръща храненето в изкуство, което впечатлява, а своите посетители в ценители на красивото.

Разположен сред живописен пейзаж, Cavo прелива всеки детайл, за да ни доближи до природата. Неговата философия е ярко да контрастира на обикновеното, баналното и компромисното, защото Cavo е еталон за новаторство. Той е симбиоза между кулинарни достижения, красотата на заобикалящата реалност, обслужване по световен стандарт и ще бъде знаков за гостите на южното Черноморие.

Едновременно с това Cavo е инвестиция, която във време на пандемия, показва желанието ни да развиваме собствените си морски плажове.

Да влагаме усилия и финансии, за да впечатлим български туристи. Да им покажем, че родното Черноморие може да бъде конкурентноспособно и да задоволява и най-високите им изискванията. Да намерим смисъл, че има защо да ценим повече родното море от чуждото. Заедно с това Cavo е проект, който се ангажира да бъде „новата работа“ на близо 60 млади и амбициозни българи, които са избрали да останат и да се развиват у нас.

Cavo това е страстното и свободолюбиво сърце на Южното Черноморие, носещо в себе си нова идеология на живота. Поради големия обществен интерес, се надяваме следващите идейни визуализации, да прекратят всякакви бъдещи спекулации, допълват от PRofile International.

Вашият коментар