На 5-ти юни, Бургас ще може да се похвали с още един ресторант от най-високо ниво. RestoBar Giardino by the sea дава заявка да се превърне в любимо място както на бургазлии, така и на туристите.

RestoBar Giardino by the sea, ще бъде официално открит на 5-ти, в Бургас, а адреса на който можете да го намерите е Северен плаж, Атанасовска коса част 1. Собственик и главен готвач е уважаваният Цветелин Първанов, който грабна първото място в световен конкурс за правене на пица. Освен тази титла, Цветелин може да се похвали и с това, че през 2017 година е спечелил титлата „Пицар на България“. През 2018 пък, готвачът участва в световно първенство, а само година по-късно, Цветелин Първанов се превръща в интернационален шампион по пица и паста. Паста и пица кръстени на Цветелин Първанов, можете да опитате само в новият RestoBar Giardino by the sea.

Редица популярни дами и участнички в конкурса „Мис Плеймейт“, споделят на сторита в социалните си мрежи, името на ресторанта и това, че съвсем скоро ще можеш да видим всички красиви и поддържани дами именно в RestoBar Giardino by the sea. Редица инфлуенсърки и плеймейтки ще бъдат лица на новото заведение в Бургас, начело с миналогодишните участнички в „Мис Плеймейт“ – Ани Грудева и Биляна Иванова.

Всички ние нямаме търпение за откриването на RestoBar Giardino by the sea в Бургас, затова, не го пропускайте и вие!

Вашият коментар