След кратка пауза от една година, във връзка с пандемията COVID-19, KFC отваря отново врати за своите фенове и клиенти в Royal Beach Mall, Слънчев  Бряг!

Растежът на една компания изисква постоянно мислене и посока в действията към разрастване. Ние от Самекс ЕООД сме повече от 25 години на пазара, която управлява 20 ресторанта в цялата страна, нашето желание и намерение е да открием нови 2 ресторанта до края на годината, като по този начин ще сме отворили общо 4. Всъщност… 5 (!),  ако броим и отварянето на сезонният ни обект в Слънчев Бряг през тази трудна и предизвикателна 2021 г.

Миналата година имахме „пауза“ в Слънчев Бряг, но тази година отново ще отворим днес на 01 Юни, станала по традиция дата за откриване на сезона!

Силно се надявам, че това ще даде положителен знак и към други бизнеси и тази година ще има раздвижване в курорта. Индикациите са за по-силен сезон от миналата година от гледна точка на туристи, което означава и повече търговия за всички.

Редовните гости на курорта знаят нашата локация, буквално на няколко метра от централната алея, в комплекс Роял Бийч.

С цел да отговорим на ритъма на комплекса нашето работно време през активните летни месеци ще бъде през Юли до 24.00 ч и през Август до 01.00 ч .

Избора на нови локации е много важна част от цялостното представяне на компанията и изисква задълбочени анализ. Със сигурност се съобразяваме това да са места с голям човекопоток, но и такива, които са устойчиви и имат потенциал за развитие през следващите месеци и години.

Това, което мога да кажа на този етап е, че ще отворим още ресторанти в столицата, но сред локациите, които се разглеждат като потенциално интересни са и магистралите, както и няколко по-големи града в страната.

Заповядайте! Ще ви очакваме на по парче пиле 🙂

By Бойко Манев

Бойко Манев е ескперт в областта на туризма с над 20 години стаж в градски и морски хотели. Има над 50 успешно проведени обучения с над 1000 участници в България, Чехия, Белгия и Казахстан. Познат е също и с книгата си „Щом аз мога и ти можеш“, на издателство Сиела, която излезе през 2015 г. Книгата придоби популярност с това, че е първата книга в стил приложна психология, книга за успеха, написана от българин.

Вашият коментар