Цяло съзвездие от VIP персони се събират на модният маратон.

Варна се превръща в столица на модата и красотата на 2, 3 и 4 юни тази година. Националните награди за мода, стил и шоубизнес – 2021, ще се проведат на сцената на бар & ресторант Moonlight, организирани от дизайнерът Красимир Недялков, който през 1996 година участва в ревюто на Пако Рабан в зала 1 на НДК.


Първата вечер 2.06.2021 от 19.00 часа са ,“Националите награди за мода, стил и шоубизнес – 2021″

В различни категории ще бъдат връчени статуетки и сертификат на отличниците. Номинирани са дизайнери, производители, изпълнители, танцьори, модели, фотографи и други, между който са и
Ахмед Хамед – Египет, Деница Хубенова, Nurten Ersoy Ünsev – Анталия, Светослав Стойчев, Георги Милтиядов, Галя Ичеренска, Георги Янков – вокален педагог, Симеон Владов, Панчев Димитриев, Мира Бъчварова, Светла Димитрова, Катрин Вачева, Яненка Люцканова, Силвия Юрукова, Атанас Лазаров, Тутурутка, Мира Матеева и други.

Втората вечер 3.06.2021 от 19.00 часа са 27-те поредни награди за мода, стил, бизнес – Варна 2021


Гала вечерта на призьорите в „Наградите за мода, стил, бизнес-2021“ е на 4 юни от 19.00 часа в Secrets Beach bar&restaurant.

Водещи на церемонията са очарователната Елза Парини в компанията на Михайл КамбуровDJ Майкъл.

По време на събитията ще бъдат разиграни предмети и вещи на търг, средствата от който ще бъдат предоставени за благотворителна кауза.

Вашият коментар