За втора година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Bar & Dinner” на 10.06.2021 от 19:30ч. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с осмата претендентка за титлата – София Боянова.

1. Представи се, разкажи повече за себе си …

– Казвам се София и съм на 18 години от София.Тази година завърших и сега съм се насочила към Софийският университет с комуникационен мениджмънт.

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen of Sofia“?

– Реших да участвам, защото обичам да изпробвам различни неща.Запознах се с кастинга и прецених, че това е новото нещо ново, което ще опитам.

3. На какво си готова за победата?

– Готова съм на усилени тренировки за поддържане на тялото.

4. Кое мислиш, че те прави по-добра от другите претендентки за титлата?

– По-добра не знам,но определено съм по-различна.Нещата,които обичам и практикувам са моделство,писане и пътуване.Имам една много интересна история зад гърба си и смятам,че би била не само интересна,но и полезна за останалите.

5. Как поддържаш тялото си? Как се храниш?

– Поддържам тялото си с фитнес и лека атлетика.Имам хранителен режим,но аз принципно не обичам много вредната храна,така че и без него не е като да се храня нездравословно.

6. Участвала ли си в други конкурси?

– Не съм участвала в други конкурси!

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?

– Трябва да изглежда привлекателно в добра форма,да умее да влияе на аудиторията и да е здраво стъпила на краката си.

8. Какво мислиш за Covid-19?

– Мисля,че това беше и все още е едно изпитание за всеки един от нас.Изпитание на психическа основа,но аз успях да извлека най-доброто от тази ситуация,а именно себеопознаването,защото малко или много излизанията се ограничиха и всеки успя да остане повече време със самия себе си.

9. С какво се занимаваш в момента?

– Занимавам се с няколко неща: моделство, писане (скоро ще издам първата си книга и първата стихосбирка), всичко останало като пътуване, рисуване.. .са ми хобита.

10. Какво очакваш от „Queen of Sofia“?

– От ,,Queen of Sofia“ ,очаквам много забавление,приятна аудитория и страхотно преживяване.

11. Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen of Sofia”? Как би използвала титлата?

– Титлата бих я използвала за да ме чуят повече хора.Да им покажа,че усиленият труд е пряко свързан с успеха и как това не е титла само за красота, а и за разум,който бих предала след себе си.

Генерални партньори на събитието: Ginger Bar & Dinner, Titan Evolution, Harmony Suites, Pulse Fitness & Spa, Flair , Slavova Event Agency, Stoyan Radichev , Enchantress Lingerie, Envy Beauty Studio, Art Studio Allure by Peyo Peev , KK Lashes, Barbs Style, Sara Sweidan , Dinev Design, Shavi cosmetics.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар