За втора година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Bar & Dinner” на 10.06.2021 от 19:30ч. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с седмата претендентка за титлата – Мирослава Павлова.

1. Представи се, разкажи повече за себе си … 

– Здравейте! Аз съм Мирослава Павлова на 20 години от град Пловдив. Студентка първи курс съм в ПУ “Паисий Хилендарски” с профил “Бизнес мениджмънт”.
Много обичам градът си, но от няколко години имам амбицията да се преместя в столицата и да уча в Нов български университет.
Не съм от хората, които си стоят вкъщи, обичам да пътувам, занимавам се непрофесионално с грим и от скоро започнах да се уча да играя CS:GO, защото искам да се развия в сферата на електронните спортове.

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen of Sofia“?

– Реших да се запиша на конкурса, защото е нещо различно и за мен това е поредното предизвикателство, през което искам да премина, за да видя на какво съм способна.

3. На какво си готова за победата?

– За мен конкуренцията в никакъв случай не е нещо лошо, а точно обратното – тя трябва да те мотивира, за да покажеш на себе си какво можеш. Готова съм да покажа най-доброто от мен на публиката и журито.

4. Кое мислиш, че те прави по-добра от другите претендентки за титлата?

– Не мисля, че някоя от нас е “по-добра от другата” с дадено нещо. Според мен всички ние сме просто едни лъчезарни момичета, които са се записали, за да се забавляват заедно и да завържем нови приятелства.

5. Как поддържаш тялото си?Как се храниш?

– Не тренирам никакъв спорт от доста години насам, тялото си поддържам с разходки и упражнения у дома. Храня се с каквото ми падне и рядко е здравословно хаха.

6. Участвала ли си в други конкурси?

– Участвала съм на конкурса “Топ лице на Пловдив” като там успях да си извоювам титлата “Мис пловдивска визия”.

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?

– Съгласна съм, че конкурса е за красота, но не мисля, че това трябва да е единственото, което победителката трябва да притежава, но щом въпроса е зададен по този начин, според мен трябва да е скромна, усмихната и лъчезарна, без пластични намеси по себе си, защото в днешно време натуралната красота бива съсипвана, само защото се робува на изкуственото.

8. Какво мислиш за Covid-19?

– Цялата ситуация за мен беше преувеличена. Да, вирус има, да, опасен е, но му се даде твърде много привилегията да заема цялото ни ежедневие в продължение на повече от година.

9. С какво се занимаваш в момента?

– В момента се занимавам с образованието си, развивам профилите си в социалните мрежи TikTok и Instagram, искам да си намеря работа, за да мога да съм самостоятелна и разбира се да продължа да се уча как да играя CS на по-високо ниво.

10. Какво очакваш от „Queen of Sofia“?

– Очаквам едно интересно събитие, запознанства с нови хора и отваряне на нови врати, за да вляза в една различна среда.

11. Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen of Sofia”? Как би използвала титлата?

– Бих дала добър пример на по-малките принцеси от мен как трябва да се държи една дама.

Генерални партньори на събитието: Ginger Bar & Dinner, Harmony Suites, Pulse Fitness & Spa, Flair , Slavova Event Agency, Stoyan Radichev , Enchantress Lingerie, Envy Beauty Studio, Art Studio Allure by Peyo Peev , KK Lashes, Barbs Style, Sara Sweidan , Dinev Design.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар