Известният българин в Дубай – Слави, който е познат с бохемския си живот в Бурж Ал Араб, пуска собствена крипто валута – SLAVI COIN.
Той обяви това в социалните си мрежи като качи и снимки от луксозната премиера на валутата. Премиерата се състоя на луксозно бизнес парти в Бурж Ал Араб. На нея присъстваха видни бизнес имена от арабския свят и световни крипто лидери. Като крипто милиардера Брок Пиърс, който през 2020 се кандидатира за президент на САЩ. Сред гостите бяха и близки приятели на собственика, както и приближени на кралското семейство.

Валутата прави иновация като е една от първите електронни валути, които ще се борят със замърсяването на околната среда. Тя представя иновативното “зелено копаене”, което не консумира електрическа енергия, която е един от основните проблеми за глобалното затопляне, което носи вредата от другите крипто валути.
Валутата е и пас за първото луксозно крипто общество с над 70 000 члена. Собствениците и ще мога да се запознават, общуват и правят бизнес по между си.

Предстои отварянето на собствена крипто банка, която ще постави валутата на лидерска позиция в крипто света. Това е иновация, инвестицията, за която изисква огромен ресурс и малко крипто валути могат да си я позволят. Отварянето на банката ще приближи максимално усещането до боравенето с реалните банки в момента. Това ще увеличи многократно стойността на валутата.

Вашият коментар