Балканската звезда Роксана, изненада с премиерата на сръбската версия на „Kraljica„, която бе от сцената на телевизия PRVA и сцената на Zvezde Granda.

Красивата Роксана грееше в тоалет от колекцията „Hollywood“ на София Борисова и ROMANTIKA FASHION. Гримът и косата са поверени на екипът на GRAND.

След грандиозният успех на „Кралица“ на български език и интереса към Роксана от Сърбия, гласовитата ни изпълнителка избра да направи един специален подарък за тях, а именно сръбска версия със заглавие „Kraljica“.

Докато изпълняваше новата си песен, присъстващите на сцената на GRAND не успяха да се сдържат и станаха да танцуват върху музиката на „Kraljica“.

Самата Роксана не скри вълнението си от гостуването си в Сърбия и сподели с многобройните си почитатели следното като коментар под видеоклипа в на „Kraljica“ от сцената на GRAND.

Благодаря ви от сърце, Grand Specijal. Щастлива съм, че „Kraljica“ направи премиера на вашата красива сцена и в ефира на televizija РRVA. Респект, обич и уважение към целият екип на Zvezde Granda. С любов завинаги ваша, Роксана.

Припомняме Ви, че това е поредното гостуване в съседна Сърбия на Роксана, а къде ще гостува отново – предстои да разберем. Интересът към Роксана не просто не стихва, а се засилва все повече и повече.

Вашият коментар