Добре дошли момчета на ширините на специалната грижа за вас в салон Магама! Не няма да ви говорим за „женски“ процедури, правилно ни разбрахте, днес ще си говорим за вашето специално място в нашето сърце, а именно Barber Corner в Магама!

В този малък оазис, територия само за вас господа, ние полагаме всички грижи, за вашия специален и изтънчен вид!

Подстрижка на коса и оформяне на брада ще е само началото! Оставете се на професионалните барбърски умения на нашия специалист! Следвайки модните трендове ще имате страхотно оформена коса, дали в по-младежки стил с повече обем или класическо подстригване това е изцяло по ваш вкус! Този сезон ще ви радваме с добре стилизирани коси, за които сме ви подготвили и подходящите продукти. Леко пригладени перчеми или стрийт стайл с леко разрошени коси това ще е хит през летните месеци. Високият фейдинг остава в играта, а дали ще бъде допълнен с hair tattoo или не това ще решите вие!

Грижата за брадата е основен момент от цялостното преживяване в Barber Corner в Магама! От класическо бръснене, до оформяне и боядисване на брадата, та чак до луксозен кралски ритуал, за който ви препоръчваме да си отделите малко повече време, за да му се насладите, ние ще се погрижим за вашата добре изглеждаща брада! Доста ексцентрични ще са тази година много дългите бради, или пък засуканите мустаци, по-често ще виждаме по-къси бради или пък гладко бръснато лице! При всички случай освен грижата за добре оформената брада полагаме допълнителна грижа и за кожата на лицето, за по-чиста кожа и красив тен!

Е момчета, ние сме специалисти и в далеч по-сериозни казуси свързани с вашата коса! Плешивостта е един от сериозните проблеми, с които се сблъскват днешните мъже! Изпробвали всевъзможни продукти за косопад, и лечение, подложили се на различни интервенции завършили безуспешно, вход включваме нашето експертно решение!

Знаете ли, че с поставяне на тупе решавате всички подобни притеснения! Тупетата #EllenWille са специални полуперуки, които са подходящи за ежедневно носене! Поставени постоянно на главата, няма опасност от разместване или отлепяне! С тях може да правите абсолютно всичко както в обикновеното си ежедневие! Тренирате във фитнеса или плувате, без притеснение тупето няма да се размести, a вие сте по-уверени и със самочувствие за перфектен вид! Тупетата са изработени от деликатни основи и 100% естествена коса в натурални цветове и се поставят със силиконова лепенка или хипоалергенно лепило, което гарантира, че тупето няма да мръдне от мястото си! Тупетата са подходящи за мъже с трайна загуба на коса на темето или много оредяла коса на темето! Но, за да се прецени точният модел и вид е добре да направите консултация при нас в салон Магама.

Ако все пак сте привърженици на класическия вид и не искате да носите тупе, ви препоръчваме да направите микропигментация на скалпа. Така с малко пигмент рисуваме малки точици имитиращи косъмче на скалпа, което дава визуално повече плътност на коса!

Друга алтернатива на микропигментацията е поставяне на микро косъмчета на косата. Те са толкова фини и прилепват съвсем естествено към вашата естествена коса! Придават моментално повече плътност и обем! Може да ги използвате ежедневно и да се радвате на красивият си външен вид! В 6 различни цвята микро косъмчетата #Kadiffe ще бъдат любимото ви допълнение за вашата стилна мъжка визия!

Е момчета, забравете за голото теме!

Подмладете се с повече от 10 години!

Върнете се към живот без притеснения!

Още ли се чудите къде да оформите косата си?

Запишете си час на 0898777740 или 070090074

Салон Магама, София, ул. Дамян Груев 46

За онлайн резервации: magama.org

За повече информация за тупета и уплътняващи косъмчета Kadiffe: magama-shop.com

Вашият коментар