За втора година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Bar & Dinner” на 10.06.2021 от 19:30ч. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с шестата претендентка за титлата – Теодора Добрева.

1. Представи се, разкажи повече за себе си…

– Приятно ми е казвам се Теодора, на 22 години съм от град София. Уча “ Театър “. Занимавам с танци от 9 години. Интересите ми главно са в сферата на изкуството, спорта и бизнеса.

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen ofSofia“?

– Винаги съм искала да бъда притежателка на титла от конкурс за красота. С най-близките ми приятели имаме една шега по между ни – често ме наричат “ кралице“.. Сега имам възможността да им покажа, че може да не е просто шега, ами наистина да притежавам такава титла. Ако ли не – просто ще се радвам на изживяването от конкурса, и на ангажиментите покрай него.

3. На какво си готова за победата?

– Ще представя себе си такава, каквато се познавам и харесвам в положителна, но и естествена светлина. Ще дам всичко от себе си да изпълня всичко, което се иска от мен по най-добрия начин.

4. Кое мислиш, че те прави по-добра от другите претендентки за титлата?

– Всяка една от претендентките имат своите достойнства, но смятам, че аз изпъквам с това, че винаги съм център на вниманието където и да съм заради енергията и харизмата ми , както и с това че съм дружелюбна с хората, също и с конкуренцията, защото мисля, че хората трябва да са добри и съпричастни един към друг, независимо от ситуацията. Амбициозна съм и имам състезателен характер.

5. Как поддържаш тялото си?Как се храниш?

От малка се занимавам със спорт. Тренирала съм кикбокс, лека атлетика и фитнес. Поддържам формата си с танци в момента. Тъкмо започвам по-активно със спорта, не тренирах редовно предните години. Заедно със спорта започнах и по-сериозен хранителен режим

6. Участвала ли си в други конкурси? 

– Да, участвала съм в два конкурса. По-големият беше Мис Топ Модел на България.

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?

– Според мен Queen of Sofia, освен красиво лице и женствено тяло трябва да има и качества придаващи и добавена стойност, а именно- да не спира да се развива интелектуално и личностно. Също да е възпитана, интелигентна, и с добри маниери, но също дива и енергична. Представям си я да бъде с дълбок поглед и с изкусителни форми на тялото.

8. Какво мислиш за Covid-19?

– Най-тъжното е загубата на толкова невинни хора. Да, социалния и икономическия ни живот се промени, но това може да се промени с времето.. За жалост загубата на толкова животи остава. Смятам, че заедно с Ковид-19 както и с куп други глобални проблеми навлизаме в новата ера. За добро или за лошо нещата няма да са както са били преди и трябва да сме гъвкави.

9. С какво се занимаваш в момента?

– В момента уча висшето си образование – специалност “Театър“. Работя като професионален танцьор. Хоби ми е да се снимам в професионални фотосесии / бюти, арт, будоарни и др. / Занимавам се с пеене, музикално продуциране и DJing отскоро. Имам интерес и в сферата на криптовалутите. Ще се радвам да развия потенциала си максимално в тези сфери. Отделно работя по различни идеи и проекти, за които не искам все още да споделям.

10. Какво очакваш от „Queen of Sofia“?

– Очаквам от конкурса Queen of Sofia, да срещна интересни хора, да представя себе си и качествата си по възможно най-добрия начин и да се забавлявам до самия край! А най-накрая – да сбъдна едно свое желание, а именно да спечеля титлата.

11. Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen ofSofia”? Как би използвала титлата?

– Със сигурност освен за собствени облаги и личностно развитие /няма какво да се лъжем/ – винаги съм мечтала да бъда в позиция, в която да имам по-голяма възможност да помагам и да агитирам по-голяма аудитория от хора, които също да помагат в различни благотворителни каузи.

Генерални партньори на събитието: Ginger Bar & Dinner, Harmony Suites, Pulse Fitness & Spa, Flair , Slavova Event Agency, Stoyan Radichev , Enchantress Lingerie, Envy Beauty Studio, Art Studio Allure by Peyo Peev , KK Lashes, Barbs Style, Sara Sweidan , Dinev Design.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар