За тринадесети  пореден път в балната зала „Монтесито“ бяха раздадени  годишните награди за бизнес постижения  „Мисис Дама на годината“  2021. Организатор и   продуцент  на  наградите    са  агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на Меги Савова.

Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден.

Над 80 дами бяха кандидатките за разпределение в 32 категории, но от тях журито реши да награди само 11.
Пак по традиция гостите на вечерта  бяха посрещани с чаша шампанско  Cardinal предоставено ни лично от Таня Китик ,съсобственик на компанията производител .
Не се наруши и традицията  към 5 – степенната вечеря сомелиерът Т.Димитров да представи към всяко ястие подходящото вино .Вината тази година бяха предоставени от Mega Spileo – едно от най- награждаваните марки вина със златни медали от световните изложения.Първите сведения за винарната в едноименият гръцки манастир датират от далечната 1550 година.
 
Наградените  получиха  подаръци от Рефан ,Mega Spileo,Evolution Aesthetic &Laser Center. За доброто настроение на гостите се погрижи първият носител на титлата мистър дядо Иво Танев.

 

Средствата събрани от благотворителният търг бяха предоставени на  неправителствена организация в обществена полза, която подкрепя и подпомага българските деца за достоен и пълноценен живот, предоставяйки им възможности за развитие и усъвършенстване в лицето на Богдана Желявска
Водеща на събитието беше тв водещата Нели Пандилова.

Информация за наградените дами на годината:

1.Категория –Модна марка – Гергана Апостолова – собственик и дизайнер на модна къща КИАРА ФЕШЪН- производител на бутикови официални, бални и коктейли рокли.

2.Категория – Бизнес Таня Китик -собственик на фирма ИНОС ТРЕЙД ЕООД, производител на лимитирани серии вина и алкохолни напитки, производител и на българското вино с добавени 23-каратови златни частици CARDINAL GOLD.

3.Категория –Спорт и здраве – Дима Тодорова – на 33 години –фитнес треньор и консултант по здравословен начин на живот .Мотиватор и треньор във фитнес Титаниум-„Най-голямата ми радост са постиженията на моите клиенти.Това ме мотивира да продължа напред.Да им покажа и разгърна най-доброто от тях – тяхните умения и способности.”Дима издава и книга със заглавие – „Можеш”

4.Категория – Млад лидер – Александрина Йорданова- собственик на школа по етикет за млади дами „Айлин“. Работила е дълго време, като копирайтър и има статии за различни сайтове и списания на женски теми. Нейната мотивация за успех е желанието да помогне на повече момичета да изглеждат добре в обществото, като притежават необходимия маниер за това.  
5.Категория –Салони за красота – Магдалена Ранкова -собственик и фризьор в студио за красота MOAR и главен коафьор на марката удължения за коса Diversohair
6.Категория –Българска козметична компания – Дони Василева-основател и собственик на бранда Дони козметикс. Марката произвежда козметика със 100% натурални български съставки. Мотото на бранда е “Една българка произвежда козметик за всяка българка”.

7.Категория – Капитал и инвестиции- Иванка Пенева  
Повече от 20 години участва в развитието и управлението на група от няколко големи компании в газовия и петролния сектор, като управляващ съдружник в компании с дейност внос и търговия с газ-пробан бутан, производство на оборудване за газстанции и бензиностанции.Към момента участва в разработване на голям хотелски комплекс със собствен водоизточник с горещи минерални води.
Сега се занимава основно с недвижими имоти, и освен инвестиционното направление, развива и консултантска дейност, чрез собственна агенция за недвижими имоти Ера Голд.

8.Категория – Будители –Цвете Борисова- собственик на Рудник Кремиковци.Едрови търговец на черни и цветни метали .Извършва капитални ремонти на големи предприятия е областта на енергетиката ,металургията и други .Председател на сдружение Български будители.Член на съюза на Колекционерите .Петата и магистратура е опазване на културно-историческото наследство .
9.Категория – Благотворителност – Деси Тенекеджиева-е българска актриса, певица и продуцентка. Съпруга е на режисьора Стоян Камбарев, на чието име през 2009 година учредява фондация и награда за изкуство. Към 2010 година е единствената българска актриса с главна роля във филм от официалната селекция на кинофестивала в Кан.Горда майка на един син.

10.Категория – Медии и журналистика – Ивелина Кунчева завършва френска филология в СУ „Св. Климент Охридски“. През 2008 г. става част от екипа на „Канал 3“ като водещ на единственото ежедневно лайфстайл предаване за светски новини „Жълтини“.Прави магистратура по журналистика, след което стартира авторско предаване за култура и изкуство „Арт“.От 2014 г. отразява най-престижния кино форум в света – фестивала в Кан, където е интервюирала холивудските знаменитости Антонио Бандерас, Салма Хайек, Хавиер Бардем, Кристоф Ламбер, Жан-Клод Ван Дам, Моника Белучи и др. за седмичното предаване „Холивуд“.Ежедневно представя най-актуалните събития от света на звездите в рубриката „Светски новини“ в Nova news.

11.Категория – Лоялен партньор – Велина Евтимова  – Днес REFAN е водеща световна марка – символ на високо качество, престиж и професионализъм. Сътворяването на козметични продукти с марката REFAN е комбинация от силна страст към бренда, внедряване на най-новите тенденции в областта на козметичните иновации, съчетани с придобития дългогодишен опит и ноу-хау, отчитайки световните тенденции на пазара, изискванията и потребностите на клиентите. Ежегодно от „Рефан България“ се подпомагат десетки събития в социалната сфера, в областта на спорта, културата и изкуството, за което свидетелстват многобройните благодарствени писма, грамоти и дипломи.

12.Категория – Мистър на годината – Антони Миланов- собственик и управител на Evolution Aestetic&Laser Center.Eволюшън е високотехнологична клиника за естетична медицина ,която в годините се е доказала като водеща във въвеждането на новите технологии в тази сфера .
Фотограф – „Качество,дизайн и точност”

Вашият коментар