За втора година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Bar & Dinner”. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с петата претендентка за титлата – Синтия Георгиева.

1. Представи се, разкажи повече за себе си …

– Казвам се Синтия Георгиева, на 20 години. Студентка съм втора година в УНСС специалност ,,Администрация и управление”. Комуникативна и социална личност съм. Упорита и целеустремена съм. Постигала съм това, което искам с много труд и усилия. Вярвам, че най- хубавото тепърва предстои. Харесвам бързите коли и нощния живот. Обичам природата, тя ме зарежда с положителна енергия.

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen ofSofia“?

– Разбрах за конкурса ,,Queen of Sofia” от приятелка и си казах: ,, Защо не?”. Реших да опитам, харесва ми да съм на сцена.

3. На какво си готова за победата ?

– Готова съм да дам максимума от себе си, стига да е в границите на допустимото.

4. Кое мислиш, ме те прави по- добра от другите претендентки за титлата?

– Всяка от нас е различна и красива по свой собствен начин. Не смятам, че съм по- добра от останалите и не се сравнявам с тях. За себе си съм най- добрата.

5. Как поддържаш тялото си?Как се храниш?

– Спортувам, ходя на фитнес. Храня се предимно здравословно. Харесвам вкусната храна и хубавото вино. Старая се да не ям вредни храни, не само защото държа на фигурата си, а защото искам да съм здрава. Храната и водата са извор на живота и здравето.

6. Участвала ли си в други конкурси?

– Да, участвала съм в конкурси. Имам спечелени титли. Best Erotic Model 2019г. 1-st runnerup Мис Видин 2020г.

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?

– Тя трябва да е умна и чаровна млада дама с визия и стил.

8. Какво мислиш за Covid-19?

– Притеснявам се за близките си. Важното е да се предпазим добре и да пазим хората около нас. Вярам, че пандемията скоро ще отмине.

9. С какво се занимаваш в момента?

– В момента уча и работя

10. Какво очакваш от „Queen of Sofia“?

– Очаквам да се запозная с много нови хора. Да открия възможност за изява в сферата на модата , рекламни кампании, снимки и др.

11. Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen ofSofia”?Как би използвала титлата?

– Имам идея да направя благотворителен базар с изделия изработени ръчно от хора с уврежания. Искам да покажа, че тези хора макар , че са с увреждания и са разични от другите също могат да творят и имат таланти. Те имат идей и трябва да ги реализират, трябва да имат възможност за изява. С парите събрани от инициативата ще се подпомогнат лица с увреждания, които имат нужда от лечение.

Генерални партньори на събитието: Ginger Bar & Dinner, Harmony Suites, Pulse Fitness & Spa, Flair , Slavova Event Agency, Stoyan Radichev , Enchantress Lingerie, Envy Beauty Studio, Art Studio Allure by Peyo Peev , KK Lashes, Barbs Style, Sara Sweidan , Dinev Design.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар