Днес рожден ден празнува, един от най-успешните фитнес шампиони по класически културизъм, а именно Илиян Найденов.

Илиян е сертифициран фитнес инструктор от НСА и експерт по здравословно хранене.Създател е на бранд за чайове ,,The Green Bear “, сред които присъстват цели 8 билкови чая, които имат за цел да подобрят живота и здравето на хората.

Илиян е автор на книгата Детокс 2.0, която е помогнала на хиляди хора да се справят с излишните килограми. Но това далеч не е всичко! В трудната за всички 2020-та година, Илиян успя да представи и втората си книга „Мисия Майка“, която бе одобрена от трима акушер-гинеколози.

В личен план, Илиян е повече от щастлив със своята красива и успешна жена, Джулиана Гани. Двамата се радват на голяма любов, от която имат едно момченце. Двойката с най-перфектни тела в България се радва на топъл прием където и да се появи.

Нашият екип пожелава на Илиян да бъде винаги толкова успешен, обичан, обичащ, все така добър баща и много професионални успехи.

 

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар