Събитието за което всички ще говорят, а именно мегазвездата на поп-фолка Галена, ще подари едно незабравимо изживяване на всички абитуриенти и жители на Югозапада.

Мястото е повече от ясно – GOA Premium Club. Заредете се с добро настроение и много позитивизъм, защото ви очаква една паметна нощ с много промоции и изненади.

Кралицата на поп-фолка Галена ще изпълни най-големите си и актуални хитове в момента, сред които „Кавала кючек“, „Красиви лъжи“, „Къде беше ти“, „Скандал“, „Феноменален“, „Ламборгини“ и много, много други. Както всички знаем, като Галена втора няма, затова се пригответе за една луда нощ!

За доброто настроение на всички в GOA Premium Club, ще се погрижи DJ DEO, а танцьорките от The Secret Garden Show ще съберат погледите на посетителите на клуба. Топ фотографът Кирил Кирилов ще запечата най-добрите моменти от вечерта.

Изживейте магията на GOA Premium Club Благоевград! Нощният клуб се намира на булевард „Свети Свети Кирил и Методий“ 1, а телефонът за резервации е 0893553553.

Вашият коментар