Кога да заблестим под слънчевите лъчи, ако не през лятото ! Това лято врабчето на Kataleya ни донася първата лятна серия на BiofreshKataleya Summer Limited Edition. Изцяло създадена, за да ни създаде комфорта, който търсим през горещите летни дни, съчетан със свежест, максимално хидратирана кожа и прекрасно ухание. Екстрактът от диамантен прах в състава ни обгръща с екзотиката на далечен остров, а мекото и чисто докосване се дължи на нежната вода от памук, креатин и още редица натурални масла и съставки.

ОСВЕЖАВАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ „KATALEYA SUMMER“

Нежен и освежаващ крем за ръце, който предпазва от изсушаване и защитава кожата на ръцете от силните слънчеви лъчи през лятото. Оставам свеж и лек аромат след себе си, без да омазнява излишно. Активни съставки:

☀️UV ФИЛТЪР;

☀️ ВОДА ОТ ПАМУК;

☀️ ОРИЗОВА ПУДРА;

ОСВЕЖАВАЩ СПРЕЙ ЗА ТЯЛО MORNING DEW „KATALEYA SUMMER“

Освежаващият спрей за тяло Morning Dew на „Kataleya Summer“ придава усещане за свежест през горещите летни дни и оставя  нежен, деликатен аромат по тялото и дрехите.

ОСВЕЖАВАЩ СПРЕЙ ЗА ТЯЛО SENSUAL BREEZE „KATALEYA SUMMER“

Освежаващият спрей за тяло Sensual Breeze на „Kataleya Summer“ придава усещане за свежест през горещите летни дни и оставя нежен, деликатен аромат по тялото и дрехите.

ОСВЕЖАВАЩ СПРЕЙ ЗА ТЯЛО SUN LIGHT KISS „KATALEYA SUMMER“

Освежаващият спрей за тяло Sun Light Kiss на „Kataleya Summer“ придава усещане за свежест през горещите летни дни и оставя нежен, деликатен аромат по тялото и дрехите.

СУХО ОЛИО ЗА ТЯЛО „KATALEYA SUMMER“

Сухото олио за тяло на „Kataleya Summer“ съчетава уникалните качества на 7 натурални масла в състава си. Абсорбира се изключително бързо от кожата и хидратира, без да омазнява прекомерно. Действа и като активатор на естествения тен при излагане на слънце за по-дълъг период от време. Съдържа съставки, които спомагат за реактивирането на меланин в кожата и уеднаквяване на тена. Прави кожата изключително мека, гладка и овлажнена през целия ден.
 Активни съставки:
☀️ОЛИВА МАСЛО;
☀️ЖОЖОБА МАСЛО;
☀️БАДЕМ МАСЛО;
☀️МАКАДАМИЯ МАСЛО;
☀️АРГАН МАСЛО;
☀️БОРАГО;
☀️МАСЛО ГРОЗДЕ;
☀️UV филтри

УСПОКОЯВАЩ И ОСВЕЖАВАШ ДУШ-ГЕЛ „KATALEYA SUMMER“ 150ML

Нежен крем душ гел, който остава след себе си приятно усещане и лек аромат на лято и цитруси.

Активни съставки:

☀️ Памучена вода;

☀️ Оризова пудра;

☀️ Екстракт от мед;

УСПОКОЯВАЩ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ОХЛАЖДАЩ ЕФЕКТ „KATALEYA SUMMER“

Лосион за тяло с охлаждащ ефект, който успокоява кожата през горещите летни дни, дарявайки я с приятен аромат, който пробужда сетивата.

Активни съставки:

☀️ ВОДА ОТ ПАМУК;

☀️ АЛОЕ;

☀️ БИЗАБОЛ

ХИДРАТИРАЩ БОДИ ЛОСИОН С БЛЕСТЯЩ ЕФЕКТ „KATALEYA SUMMER“

Кога да заблестим под слънчевите лъчи, ако не през лятото ! Екстрактът от диамантен прах в състава обгръща с екзотиката на далечен остров, а мекото и чисто докосване се дължи на нежната вода от памук.

Лосион за тяло с бляскъви частици, който се абсорбира изключително бързо от кожата и не оставя следи по дрехите.Придава златист блясък и подчертава летния тен. Бляскавите частици са фини и деликатни на сянка, но на слънце заблестяват ярко и правят кожата да изглежда

Вашият коментар