„Как да отслабна?“ – това е един от най-често задаваните въпроси на Чичко Гугъл. Топ отговорите са: диета, тренировки, хранителни добавки. Един ключов фактор за отслабването доста често остава пренебрегнат – пробиотиците. Повечето хора дори не подозират, че наред с многобройните си ползи за здравето пробиотиците могат да помогнат и в борбата с килограмите. Разбира се, има различни видове пробиотици и е много важно да се избере правилният продукт. Пакет „Отслабване“ на Bactojoy е създаден специално за целта – за всички, които искат да постигнат желаното тегло, без да вредят на тялото си.

Балансирана чревна микрофлора = здрав организъм и стройна фигура

Забелязали ли сте как някои хора остават слаби, колкото и калории да поглъщат? Разковничето се крие вътре в нас, по-конкретно в червата ни. Те са дом на над 1000 различни бактерии, които можем условно да разделим на две групи – полезни и вредни. Към полезните спадат пробиотиците (т.нар. „живи бактерии“). Те усвояват полезните хранителни вещества и изхвърлят мазнините. При хората с наднормено тегло количеството на вредни бактерии е по-голямо. Те складират мазнини и резултатът е напълняване. При тези хора желаното тегло не може да се постигне само с диета или изтощителни тренировки. Трябва най-напред да се регулира стомашно-чревната микрофлора, като се включат в ежедневното хранене пробиотици.

Живите бактерии са най-ценният съюзник във войната с килограмите. Основните им преимущества са три:
1. Ускоряват метаболизма и детоксикират.
2. Контролират апетита. Обяснението за това е, че при приема на някои пробиотици се освобождава лептин – хормонът за ситост. Той изпраща сигнал до мозъка и усещането за глад спира.
3. Някои пробиотични щамове потискат усвояването на мазнините и стимулират по-бързото им изхвърляне. По този начин мазнините не се натрупват в тялото под формата на излишни килограми.

Bactojoy пакет „Отслабване“

Както вече разбрахме, пробиотиците и загубата на тегло са в тясна взаимовръзка, особено що се отнася до нежния пол. Bactojoy се съобрази със спецификите на женския организъм и създаде пакет „Отслабване“ специално за дамите, които искат да изглеждат и да се чувстват добре. Пакетът включва три пробиотични продукта с доказан ефект: Bactojoy Femin (обогатен с екстракт от българска роза Дамасцена, известна със силния си детоксикиращ ефект), Bactojoy GastroBalance и Bactojoy пробиотични перли с млечен шоколад.

Защо да изберете пакет „Отслабване“?
– изчиства организма от задържаните течности и токсини;
– регулира хормоналния баланс по естествен начин и намалява апетита;
– способства изгарянето на мазнинитe;
– влияе положително върху настроението, тонуса и мотивацията за движение;
– намалява подуването в корема и резултатът е налице – до -2 см в обиколката на талията за седмица;
– подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите.

Време е да изваете тялото, за което винаги сте мечтали. Не отлагайте! Започнете още днес. Независимо кой метод за отслабване изберете, добавете в ежедневието си пробиотик Backtojoy. Така ще постигнете по-бързи и трайни резултати. Ще изглеждате и ще се чувствате страхотно. Ще отслабнете здравословно, без да нарушавате баланса на чревната си микрофлора.

Вашият коментар