Тази година е по-благосклонна към абитуриентите спрямо миналата, в която празненствата официално бяха ограничени!

Но въпреки обстановката повод за празник има и в действие са включени всички средства по подготовката! Моментът с избор на прическа за бала винаги е свързан с разглеждане на много предложения!

На какво трябва да обърнете внимание и какви ще са модните трендове тази година ние от салон Магама ще ви разкажем сега!

Изборът на прическа винаги е свързан с тоалета! Спрямо него се избира вида на прическата, спусната коса или прибрана, но винаги може да има и изключения. Преди всичко прическата трябва да подхожда на вашите черти и да ви стои добре!

Тук идва и професионалният поглед на фризьора, който при предварителната консултация може да ви даде добър съвет към какво да се насочите. Ако пък имате вече избрана визия трябва да се консултирате с него дали тя може да бъде изпълнена с вашата коса!

Разминаването между очакванията и реалността често могат да помрачат настроението на абитуриетката, но за всяко нещо има решение!

Дългите коси запазват доминиращото си присъствие за абитуристкия бал, и колкото и да отглеждате вашата красива коса, не всеки човек е надарен с богата и плътна коса!

Ние в салон Магама имаме решение за всеки клиент. Избор от богати опашки, треси и стикери за удължаване на коса до прекрасни кичури, които перфектно да добавят нужната дължина и обем на косата за постигане на прекрасна официална прическа.

Основна тенденция за поредна година остават плитките във всичките им форми, които толкова нежно допълват момичешкия изглед на младите красавици! Допълнени със страхотен аксесоар комбиниран с тоалета, ще даде още повече блясък на визията ви!

За момичетата, които искат изключително богата и разливаща се плитка по гърба препоръчваме поставяне на допълнителна коса, за да се радвате на един неповторим завършек.

Друг момент от тренди визията за балове 2021 ще са цветните акценти в косите! Независимо дали това ще са преливане в натурални тонове или цветни кичури или изцяло цветни коси изборът оставяме на вас!

Пастелно розови или прасковени нюанси ще ни владеят със своята чувственост, нежни тюркоазени ефекти ще ни дават лека свежест, а лавандуловите нотки ще ни потопят в една мечта, от която на никоя млада дама няма да й се иска да се откаже!

Лесно добавяме цвят с няколко стикера или напълно подготвена предварително треса! Така вашата прическа ще е уникална без да сте третирали косата си с химически вещества!

Не забравяме брюнетките, при които всеки елемент в прическата е добре да бъде по-обемен, за да се откроява на общата визия!

Този сезон на баловете ще се радваме на спуснати къдрици и прекрасни вълни прихванати с бижу или друг аксесоар кореспондиращ с тоалета. Няма да минем и без леките романтични ниски кокове за момичетата, които предпочитат да запазят класическия стил!

Красавици този сезон основен тренд в прическите е бретонът, който може да е като тип завеса или класически прав с дължина до веждите! Ако искате точно за бала да бъдете неузнаваеми, но никак не искате да се разделяте с вашата коса, изпробвайте поставяне на допълнителен бретон от естествена коса! Така ще имате желаната визия, а вашата коса ще е непокътната!

При момчетата повечето коса в горната част на прическата се запази като основен тренд за годината. За тях препоръчваме да бъдат с добре стилизирана коса, като тя може да е пригладена с вакса с мокър ефект или фибри, които да я задържат фиксирана до края на купона.

Побързайте да запишете вашият час за прическа, грим и маникюр за бала на 0898777740 или 070090074

Очакваме ви на адрес София, ул. Дамян Груев 46

magama.org

magama-shop.com

Вашият коментар