Дебютният сингъл на Теди със заглавие „Изневяра“, направи своята музикална премиера в YouTube неотдавна. Проектът се радва на топъл прием от меломаните и положителни коментари.

Благодарение на Славчо Христев, песента изневяра е изпята от Теди, защото именно той се е погрижил за невероятният аранжимент, който кара всеки слушател да се влюби от първо слушане в проекта. Докосващият текст е дело на Цветан Лалев, а Теди успява да впечатли всички меломани с начина си на изпяване и хиляди хора се припознават в римите на „Изневяра“.

За ефектното си видео, Теди се е доверил на Георги Томбашки, който е усетил правилно проекта и е пресъздал емоцията във видеоклипа. Изненадата обаче е, че дъщеричката на Теди участва във видеоклипа.

Всъщност, историята на Теди и дъщеричката му не е никак лека, ное прекарал много време в борба, за да може да остане да живее при него. Тя е най-голямото му богатство, най-голямата подкрепа и тя му дава смисъл да продължи напред.

Теди работи усилено по следващите си музикални проекти и няма търпение да ги представи на широката аудитория. Ако всичко е наред, вторият музикален проект на Теди, ще направи премиера на рожденият му ден, а именно 11 юни. В новият проект са замесени Трифон Трифонов и Веселин Цигуларов, а по какъв начин, предстои да разберем.

Теди се радва на голям интерес от страна на меломаните, а те имат високи очаквания за него.

 

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com