Плеймейтката Ани Грудева, определено знае как да разпали мъжкото въображение. Красива, секси и скандална, Ани е блян за мъжете и е мразена от жените, защото където и да се появи – всички погледи са вперени в нея!

Миналата година, Ани Грудева бе една от кандидатките за конкурса „Мис Плеймейт“ като всички можем да се съгласим, че тя бе сред най-популярните и красиви момичета. Именно затова, тя стана и PlayStar. Това което различаваше Ани Грудева от останалите бе, че Ани е естествено момиче и няма нищо общо с тунингованите красавици.

Последната фотосесия на родната красавица е повече от гореща и не оставя почти нищо на мъжкото въображение, което е доста развинтено..

Фотосесията е реализирана заедно с топ фотографа Георги Божков, а косите са поверени на Георги Тодоров. За грима си, Ани Грудева се е погрижила самата тя.

Ефектната фотосесия показва Ани Грудева като една секси домакиня, която простира дрехи, но в оскъдно облекло.. Мъжете точат лиги по родната красавица, но дали има човек до себе си – Ани не издава.

Снимките събраха безброй харесвания и коментари, а Ани Грудева получи хиляди неприлични предложения. Факт обаче е, че Ани Грудева е еротичната фантазия на хиляди българи.

Фотограф: Георги Божков

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар