За втора година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Bar & Dinner”. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с четвъртата претендентка за титлата – Виктория Георгиева.

1.Представи се, разкажи повече за себе си..

⁃ Здравейте! Казвам се Виктория, на 20 години от град София. Завършила съм „Професионална гимназия по Туризъм“. В момента работя в един протеинов бар, който освен, че предлага здравословна храна,предлага и диетолог, който изготвя специален и индивидуален хранителен режим за здравословни проблеми за всеки човек. Отделно се занимавам с танци от малка и това е моята страст и хоби.Обожавам да танцувам, да чета книги за личностно развитие и психология, също така обичам да прекарвам време край природа и животни.

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen ofSofia„?

За да предизвикам себе си, да изляза от зоната си на комфорт и да направя нещо различно за себе си! Винаги съм искала да участвам в такъв тип конкурс!

3. На какво си готова за победата?

Не съм готова за нещо конкретно,по-скоро ми носи удоволствие самия процес на работа на конкурса и се забавлявам!Не искам на всяка цена победата!

4.Кое мисли,че те прави по-добра от другите претендентки за титлата?

Смятам,че всяка една носи нещо специално в себе си.Искам да бъда по-добра от вчерашното ми Аз.

5.Как подържаш тялото си?Как се храниш?

Подържам тялото си като ходя на фитнес и комбинирам с групови занимания: йога, стречинг, кросфит, body pump и други. Обичам да разнообразявам и да не е монотонно,не съм привърженичка на обикновения фитнес. Също така се занимавам с танци от съвсем малка. Колкото до храната,избягвам да консумирам млечни продукти и месо!

6. Участвала ли си в други конкурси?

Не,не съм участвала.

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia„?

Трябва да изглежда естествена, натурална и неподправена, да бъде лъчезарна и добър човек е най-важното!

8.Какво мислиш за Covid-19?

Извлякох положителната страна от нещата и ме научи да ценя още повече природата,животните,нашата майка Земя и времето прекарано с най-близките хора няма по-ценно нещо от това!

9. С какво се занимаваш в момента?

В момента се развивам, уча самоусъвършенствам и градя бъдещето си. Занимавам се с танци и работя върху няколко неща за в бъдеще!

10.Какво очакваш от „Queen of Sofia„?

Очаквам нови запознанства,възможности и приятни моменти.

11. Какво би направила ,ако спечелиш “Queen ofSofia„?Как би използвала титлата?

– Ще я използвам с някаква добра и благородна цел,разбира се.Акомога да стигна до повече хора и ще бъда добър пример

Генерални партньори на събитието: Ginger Bar & Dinner, Harmony Suites, Pulse Fitness & Spa, Flair , Slavova Event Agency, Stoyan Radichev , Enchantress Lingerie, Envy Beauty Studio, Art Studio Allure by Peyo Peev , KK Lashes, Barbs Style, Sara Sweidan , Dinev Design.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар